Shopping: juwelen voor het leven

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Shopping: juwelen voor het leven

juwelenJe hebt lang, héél lang gespaard en je spaarpot staat op barsten, tijd voor een serieuze investering -eentje waarvan je binnen 50 jaar nog steeds kan genieten. Dit zijn de juwelen waarvoor wij dit jaar stukjes salaris opofferen: 

1/
 POMELLATO

Al jaren ons droomlabel als het op ringen aankomt: het Italiaanse Pomellato weet als geen ander hoe je een vinger siert. Tijdloze glamour en vrolijke kleuren zijn onlosmakelijk met het huis verbonden, deze zomer in drie verschillende collecties aangeboden: Nudo, Sabbia en Capri. Onze favoriet? Capri, geïnspireerd op de intense tinten van Mediterrane landen.Pom

https://www.youtube.com/watch?v=x7ClQryag-Q

2/
OLE LYNGGAARD

Nieuwkomer in België: de Scandinavische chic van Ole Lynggaard. Het Deense huis brengt handgemaakte juwelen in goud, zilver, diamant en edelsteen. Look? Romantische, verrassende designs met een poëtische twist. Van slangen via veren tot koraal: de natuur speelt een belangrijke rol als inspiratiebron. Voor wie op zoek is naar een fantasierijk statement juweel.Ole

Bij welke juweliers? Van Houtteghem in Gent (Henegouwenstraat 89), Colman (Eiermarkt 7) en Slaets (De Keyserlei 46) in Antwerpen, Tollet (Bondgenotenlaan 42) in Leuven.

3/
 AMULETTE DE CARTIER 

Cartier speelt in op je diepste dromen en brengt een gloednieuwe collectie “wensamuletten” uit: een ronde hanger waarin je wensen als het ware vastklikt. Het ontwerp bestaat in parelmoer, onyx, goud of diamant én verschillende groottes. Je kan eveneens kiezen tussen een ketting of een armband. Modern, discreet, origineel en wie weet brengt het je wel geluk!

cartier

In België bestaat er slechts één Cartier boetiek: Waterloolaan 54 te Brussel.