Top 10: de hipste celeb kids

Geüpdatet op 28 Januari 2016 door ELLE België
Top 10: de hipste celeb kids

colkids

Het Britse kinderschoenenlabel Start-rite Shoes vroeg haar bezoekers naar de hipste celeb kids. De tweejarige Harper Beckham staat weinig verrassend aan de top van de lijst. Ook haar broertjes scoren goed op stijlgebied.

1/

1. Harper Beckham

 

david-beckham-harper-beckham-anna-wintour

EXC - VICTORIA BECKHAM MOBILE PHONE SHOPPING

Amper twee jaar, maar nu al front row op fashion week. Met haar schattige dotje en ontwapenende glimlach weet de kleine Harper Beckham zelfs het hart van Anna Wintour te stelen! Een fashionista sinds dag één.

2/
2. Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham and Victoria Beckham

hoofd

Grote broer Brooklyn probeert het sinds kort als model en siert momenteel de cover van het Britse Man About Town magazine. De genen zitten duidelijk goed bij de Beckhams! Vijftien en nu al een hartenbreker...

3/
3. Romeo Beckham

Romeo Beckham dans la nouvelle campagne Burberry

David & Victoria Beckham Lunch In NYC

Ook Romeo Beckham heeft een modellenverleden! Zo verscheen hij vorig jaar in de campagne van Burberry. Ook wanneer Romeo niet op de set staat, komt de pre-teen stijlvol voor de dag.

4/
4. Suri Cruise

Exclusive - Suri Cruise Shows off Her Red Dress

Exclusive - Katie Holmes Takes Daughter Suri To School In NYC

Suri Cruise werd tot trendsetter gekroond toen ze als driejarige in de straten van New York verscheen met hakjes. Suri staat bekend om haar eigenzinnige stijl en haar (helaas) al even eigenzinnig karakter...

5/
5. Willow Smith

*EXCLUSIVE* Willow and Jaden Smith enjoy a sushi with Mateo Arias

Stars attend the Roc Nation Pre-Grammy Brunch

Het is alweer 4 jaar geleden dat we Willow voor de eerste keer uit de bol zagen gaan in de videoclip van debuutsingle 'Whip My Hair'. Ondertussen is de tiener al heel wat volwassener geworden, maar haar speelse karakter, én look,  is ze nog lang niet kwijt!

6/
6. Cruz Beckham

THE BECKHAM KIDS GO SKATEBOARDING

Cruz Beckham moet uiteraard niet onder doen voor zijn broers en zusje.

7/
7. Ava Klass

Exclusive - Myleene Klass Chases Look-Alike Daughter Hero While On The School Run

English National Ballet Christmas Party

Relatief onbekend hier, maar aan de andere kant van de Noordzee worden de hippe Ava en mama Myleene Klass (bekend van de voormalige popgroep Hear'Say) overal achterna gezeten.

8/
8. Maddox Jolie Pitt

Angelina Jolie, Brad Pitt and Maddox have a safe LAX landing

Het is al twaalf jaar geleden sinds Angelina Jolie haar eerste kind, Maddox, adopteerde in Cambodja. Al van kleins af zweert hij bij een gekleurde hanenkam.

9/

9. Blue Ivy Carter

GREAT CELEBRITY SOCIAL NETWORK PICTURES!

GREAT CELEBRITY SOCIAL NETWORK PICTURES!

De komst van Blue Ivy Carter kunnen we gerust een van de meest geanticipeerde geboortes van het laatste decennia noemen. Met iconen als Beyoncé en Jay-Z als ouders, kan het niet anders dat haar een glamoureuze toekomst staat te wachten met een al even fantastische kleerkast.

10/

10. Shiloh Jolie PittThe Jolie-Pitt Family Outing In New Orleans

Kleine Shiloh, een echte tomboy, is met haar engelengezichtje duidelijk een product van Brangelina. Benieuwd hoe haar stijl zal evolueren!

Opvallende afwezigen: de kleintjes van Gwen Stefani en Gavin Rossdale. Kingston en Zuma zijn net als mama - hoe kan het ook anders - heuse trendsettertjes en verdienen volgens ons toch op z'n minst een eervolle vermelding! Benieuwd hoe de jongste telg, Apollo, er binnenkort zal bijlopen. 

Exclusive... Pregnant Gwen Stefani & Family Enjoying Their Last Day In Mammoth

(Stagiaire: Natalia Tjurina)