Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 8 April 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashionJennifer Lawrence als Martha Stewart bruidje? Een eigen kledinglijn voor David Beckham? Wat we wél met zekerheid weten, is hoe graag JayZ Lupita Nyong'o ziet. 

Krijgt David Beckham zijn eigen kledinglijn? Volgens WWD is de voormalige voetbalster op zoek naar investeerders om zijn tweede carrière in de mode te sponsoren. Hij zou een casual kledinglijn op het oog hebben, trouw aan zijn sportieve achtergrond. Eerder werkte hij al samen met H&M, Adidas, Belstaff en Emporio Armani –tijd om onder zijn eigen naam aan de slag te gaan.

Serenade anno 2014: ook JayZ is fan van Lupita Nyong’o en dat schreeuwt hij van de daken. In zijn nieuwe nummer We Made It klinkt het volgende: “‘I'm on my Lupita Nyong'o / Stuntin' on stage, after 12 Years A Slave / This Ace of Spades look like an Oscar / Black tux, look like a mobster.’ Een Oscar winnen is één ding,een  Lancôme contract scoren een ander –maar je hebt het pas gemaakt als JayZ een lettergreep of 20 aan jouw persoontje wijdt! Queen B zet zich maar beter schrap.

Nieuwe pop-up in Antwerpen: Hello Bank! Een boetiekje dat op 26 april een digitale toets krijgt: vier modeblogster gunnen je dan een kijkje in hun wereld en blog. Emma Gelaude (myfashionblog.be), Kim Deboes (absolutelymrsk.blogspot.be), Ruth Van Soom en Nathalie De Schepper (themerrymakers.be) tonen je het beste van mode, beauty, food en reizen. Geen pop-up zonder winkelplezier: de vier fashionista’s verkopen ook enkele persoonlijke stukken, wij hoorden de naam “Delvaux” in de wandelgangen… Klik hier voor meer info.

Jennifer Lawrence schittert in het Amerikaanse bruidsmagazine Martha Stewart. Niet dat ze zelf haar jawoord gaf, de actrice speelt er met verve de rol van tweede viool –oftewel bruidsmeisje. Het huwelijk in kwestie is dat van haar oudere broer, die zonder zijn beroemde familielid waarschijnlijk nooit het tijdschrift had gehaald. Lawrence draagt een ivoorkleurige J.Crew jurk en steelt –willen of niet- de show. Je bent een Oscarwinnares of je bent het niet.