Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 3 April 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsEen tweede liefdesbaby voor Nike en A.P.C, Carla Bruni doet het opnieuw met Terry Richardson en Calvin Klein haalt een nineties campagne van onder het stof.  

Recyclagecampagne bij Calvin Klein –en neem dat maar letterlijk. Om haar 25ste verjaardag te vieren, lanceert het label opnieuw een oude campagne met nineties topmodel Christy Turlington in de hoofdrol. Het is niet de eerste keer dat oude beelden én Christy van onder het stof worden gehaald. Vorig jaar schitterde de ondertussen 44-jarige schone na jaren opnieuw in één van CK’s ondergoedcampagnes. Het motto van de huidige affiche –“time can’t touch us”- kon niet beter worden gekozen. 1

Nicole Kidman heeft zich koninklijke woede op de hals gehaald. De actrice stelt straks in Cannes haar nieuwste prent Grace of Monaco voor, maar dat is niet naar de zin van de Monegaskische royals. De film brengt het leven van wijlen prinses Grace, de moeder van de huidige prins, in beeld. Vreemd genoeg is de familie bang dat niet zij, maar haar overladen echtgenoot prins Rainier in een slecht daglicht zal worden geplaatst. Nadat hen een preview van de film werd geweigerd, besloten de populaire royals dan ook hun kat naar de première te sturen. Geen Monegaskische glamour in Cannes dit jaar!

Ronde twee voor Carla Bruni en Bulgari. De voormalige presidentsvrouw stond vorig seizoen model voor het Italiaanse juwelenlabel, een stunt die ze komende herfst opnieuw mag herhalen. Fotograaf van dienst is opnieuw Terry Richardson, die haar vorige keer–ondanks zijn reputatie- bijzonder braaf in beeld bracht. Benieuwd wat ze deze keer in petto hebben.

Ook Nike en A.P.C. geven hun relatie een tweede leven. Beide labels brachten eerder dit jaar opnieuw de klassieke Blazer sneaker uit. Een samenwerking die wordt herhaald met een tweede, minder vintage, model: het schoeisel ligt vanaf deze maand in de rekken – aan 150€ voor de dames.

2