Johnny Depp draagt verlovingsring van Amber Heard

Geüpdatet op 28 Januari 2016 door ELLE België
Johnny Depp draagt verlovingsring van Amber Heard

ring

Na maanden van gissen en gokken is het eindelijk officieel: Johnny Depp (50) en Amber Heard (27) zijn verloofd!

Naar verluid zou Johnny op kerstavond op de knie gegaan zijn voor actrice Amber Heard. Romantisch! De acteur kondigde het nieuws aan zoals alleen hij dat kan: hij verscheen de afgelopen week met de 'te grote' verlovingsring van Amber om z'n vinger. Het opzichtige stukje liefdesjuweel was aanvankelijk voor zijn aanstaande verloofde bedoeld maar de acteur schoof uiteindelijk een 'subtieler' exemplaar om Ambers vinger. Johnny heeft zelf echter geen problemen met het formaat van de ring en verwijst naar zijn juweel als 'chickring'.

john

De twee leerden elkaar in 2011 kennen op de set van 'The Rum Diary'. Ze begonnen te daten in 2012, slechts enkele maanden nadat Johnny scheidde van Vanessa Paradis. Hij had 14 jaar lang een relatie met de zangeres en ze hebben samen twee kinderen, Lily-Rose (14) en Jack (11).

coljo

Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken om Vanessa Paradis, de Franse ligt echt niet wakker van het nieuws. Ze heeft namelijk sinds een aantal maanden een relatie met de Franse zanger Benjamin Biolay en de twee zijn naar het schijnt dolverliefd! Eind goed, al goed...

colvan

(Stagiaire: Natalia Tjurina)