Voor/na: 10 photoshop hotties

Geüpdatet op 28 Januari 2016 door ELLE België
Voor/na: 10 photoshop hotties

photoshop

Ook mannen ontsnappen niet aan de Photoshop tools! Welke look verkies jij? Au naturel of bewerkt? Dit onze Top 10 Photoshop Hotties: 

1/

Joaquin Phoenix

joaquin

Deze 39-jarige acteur, met zijn niet te ontkennen sex appeal, blies ons omver in The Master. Hoe vind jij hem het mooist: geretoucheerd of natuurlijk grijzend?

2/

Charlie Hunnam

charlie

Op het laatste moment haakte hij af om de rol van Christian Grey te spelen, een donkere dag in de geschiedenis. Maar niet getreurd, hij wordt waardig vervangen door Jamie Dornan. Charlie lijkt erg goed te scoren op de voor/na-test: zoek jij maar eens de verschillen!

3/

Brad Pitt

brad

Brad, je hebt al zoveel harten sneller doen slaan, maar wat is er toch aan de hand met je haren? Wij stemmen 'voor'!

4/
Ryan Gosling

ryan

De blonde god uit Drive, The Notebook en de dromen van zowat elke vrouw ziet er maar bleekjes uit zonder foundation. 

5/

Johnny Depp

johnny

Deze acteur en sexsymbool heeft niet zozeer een probleem met photoshop, maar met zijn stijl. Het wordt nu toch stilletjes aan tijd om die getinte zonnebril op te bergen, Johnny. 

6/

Channing Tatum

channing

Deze pretty boy werd in 2012 door People verkozen tot meest sexy man op deze aardbol. Is hij die titel nog steeds waardig?

7/
Andrew Garfield

andrew

We leerden deze knapperd kennen in als geek in The Social Network. Bewerkt of onbewerkt, hij blijft even charmant, waarschijnlijk tot grote vreugde van zijn vriendin Emma Stone.

8/

Ben Affleck

ben

We zien hem de laatste jaren meer achter de schermen dan op het scherm! Zonde, want de inmiddels 41-jarige Affleck heeft nog niets aan charmes moet inboeten.

9/

Matthew McConaughey

`

Je ziet hem als bronzende god model staan voor Dolce & Gabbana. Zonder de nodige spraytan en filters ziet hij er toch wat minder glamoureus uit.

10/

Bradley Cooperbradley

2014 is nu al het jaar van Bradley Cooper: deze hottie kreeg de titel van meest sexy man op aarde en daarnaast schittert hij nog eens in diverse kaskrakers. Geretoucheerd of niet, Brad mag ons mee uit eten nemen!

(Stagiaire: Natalia Tjurina via Elle Belgique, Marie Guérin)