Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 1 April 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsWat is de link tussen het Belgische Stella Artois en Vogue?? 

Fun fact uit de oude doos: Stella Artois’ campagne uit 2010 was gebaseerd op een Vogue shoot. Dat brengt de blog Part Nouveau, gespecialiseerd in modegeschiedenis, aan het licht. In 1962 vereeuwigde de beroemde fotograaf Bert Stern model Monique Chevalier met een glas wijn in de hand. Diezelfde foto diende jaren later als inspiratie voor de biercampagne van onze eigen Stella Artois, geschoten door Stern in hoogsteigen persoon. Hij kopieerde zijn oorspronkelijke werk op quasi identieke wijze–op het glas bier na. Schermafbeelding 2014-04-01 om 13.30.24

Nicole Kidman en botox: al jaren goede vrienden. Voor haar recente Jimmy Choo campagne ging de actrice echter te ver in haar queeste naar eeuwige jeugd: teveel Photoshop is teveel Photoshop.  Kidman, nochtans een natuurlijke schoonheid, is in de beelden onherkenbaar. Sterker nog, velen dachten het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes –maar dan wel met mislukte nosejob- te herkennen. Misschien tijd om van de virtuele verjongingskuren af te stappen, Nicole.

Het is zover: een kanjer van een verlovingsring bevestigde het nakende huwelijk van Johny Depp en Amber Heard. Niet aan haar vinger, wel aan de zijne! De acteur werd recent gespot met een nogal vrouwelijk exemplaar, inclusief romantische diamant. “Het feit dat ik een meidenring draag, wil veel zeggen…,” verklaarde hij aan de internationale pers tijdens een bezoek aan China. Vergeet Brangelina, voortaan staat Jamber op de radar!

Nog iets om naar uit te kijken: het verschijnen van Michael Jacksons allerlaatste album, Xscape. De plaat, postuum in Jacksons naam uitgebracht met de hulp van onder andere Timbaland en Stargate, wordt op 13 mei internationaal gelanceerd. Ondertussen werd de cover van het album reeds publiek gemaakt.