Ook Brooklyn Beckham probeert het als model

Geüpdatet op 5 April 2019 door Isabelle Vander Heyde
Ook Brooklyn Beckham probeert het als model

hoofdShoot it like Beckham! Brooklyn, de oudste zoon van Victoria en David, doet de fotogenieke reputatie van zijn familie alle eer aan met zijn eerste covershoot. 

De 15-jarige siert de cover van het Britse Man About Town magazine, een tweejaarlijks tijdschrift dat “high-end, op business gerichte en cultureel georiënteerde mannen” aanspreekt. De Beckhams zijn het waard (bevonden), zoveel is duidelijk…

Brooklyn is niet de eerste telg uit de beroemde familie die voor de camera staat. De jongere Romeo mocht eerder de clown uithangen voor de campagne van Burberry. Brooklyn lijkt echter zijn moeders karakteristieke pruillip te verkiezen boven de grijns van zijn broertje. Daar houdt de vergelijking met Victoria meteen op, de gelijkenis met zijn vader -in diens jonge jaren, toen er nog geen professionele styling aan te pas kwam- is treffend!

Het begin van een serieuze modellencarrière? Niets is zeker, de tiener erfde immers ook de voetbalpassie van zijn vader en werd al meermaals op training sessies bij grote clubs als Manchester United gespot.

Ontdek hier de beelden:

1
2/

2

3
4/
4
5/
Ter vergelijking: David back in the days...

5LEES OOK: TOP 5 BEROEMDE VADER/ZOON DUO'S