Getest: de Thrill in Genk

Geüpdatet op 23 Oktober 2017 door Cookanista
Getest: de Thrill in Genk

Thrill-Genk

Genk heeft er een leuk adresje bij, een brasserie met focus op kwaliteitsvolle producten van de hand van chef Rik Vandersanden, zowaar een legende in de regio.

Ongedwongen sfeer, huiskamerinrichting, maar keer op keer genieten van de heerlijke producten, denk maar aan US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet of waarom niet een stukje wild door de chef zelf geschoten.

Menu 

Er is keuze tussen een menu met voorgerecht & hoofdgerecht à 38€ of 44€ met dessert, à a carte is uiteraard ook een optie. Dessertliefhebbers als we zijn gaan we voor de 3 gangen. Ik ga voor een Tartaar van gemarineerde Schotse zalm met Isignyroom, mosterdzaadjes en honing als voorgerecht, simmentaler rundshaas als hoofdgerecht en als dessert Chocolademoeulleux met Engelse room en Oude Rhum. Kon mijn donderdagavond er maar altijd zo uitzien :)

Lees het volledige artikel op Cookanista.be