Winkeldossier: de nieuwe adressen van… Gent

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Winkeldossier: de nieuwe adressen van… Gent

GentEen nieuw seizoen, een nieuwe garderobe, nieuwe winkelparadijsjes. Dit zijn de piepjonge adresjes die onze koophonger dit voorjaar stillen. Ronde 3: Gent!

LEES OOK: DE NIEUWE ADRESSEN VAN ANTWERPEN 

LEES OOK: DE NIEUWE ADRESSEN VAN BRUSSEL 

1/

STRELLI HOMMESchermafbeelding 2014-03-31 om 14.29.32

Olivier Strelli, ooit een grote naam in ons nationale modelandschap, is helemaal terug met de focus op mannen. Strelli Homme bouwt verder op de traditionele creaties van het huis, maar geeft die een frisse eigentijdse twist. Oude codes worden door elkaar geschud en klassieke patronen krijgen edgy lijnen: goed voor een ruwere look dan wat we van het label gewend waren.

Adres: Walpoortstraat 34

2/

HILFIGER DENIM 

Schermafbeelding 2014-04-01 om 13.28.43

Preppy invasie in de Walpoortstraat, het Amerikaanse Tommy Hilfiger opende er enkele weken geleden een flagship store. We hoeven het label niet meer aan je voor te stellen, een must voor de aanhangers van kleurrijke preppy chic.

Adres: Walpoortstraat 3

3/

RENEE Renee

Wij leerden het juwelenlabel Renee een tijdje geleden kennen en waren meteen verkocht. Goudsmid Nele Braet werkt meestal vanuit haar atelier, maar heeft sinds 1 maart een shop-in-shop bij Mayenne, één van de schattigste boetiekjes van Gent. Nele neemt de woensdagen en een occasionele avondopening voor haar rekening. Klanten kunnen op die momenten (en op andere na afspraak) ook binnenspringen om samen een ontwerp te bespreken..

Adres: Mayenne, Hoogpoort 31

4/
MUD (Make-Up Designory) mudgent

De van oorsprong Amerikaanse make-upschool Make-Up Designory (MUD) opende enkele weken geleden haar allereerste Belgische pro shop. Hier kunnen zowel particulieren als professionele visagisten terecht voor het hele MUD-gamma. Wie nog niet vertrouwd is met de hoog gepigmenteerde make-up van het Amerikaanse merk, kan zich tijdens de zoektocht naar de perfecte foundation laten bijstaan door de ervaren make-upartiesten.

Redactrice Laure testte het alvast voor je uit! 

Adres: Vlaanderenstraat 116