Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 31 Maart 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsDe royal baby stunt op internet, Keira Knightley wordt zangeres en Victoria Beckham geeft haar zegen voor een Spice Girls reünie -zonder haar. 

Opmerkelijke beelden van voormalig Miss Universe Stefania Fernandez. De Venezolaanse liet zich geboeid en verslagen fotograferen voor een campagne tegen het geweld in haar geboorteland. Sinds enkele maanden wordt het straatprotest tegen de huidige regering er bloedig onderdrukt, een situatie waartegen de voormalige schoonheidskoningin haar stem wil gebruiken. De beelden van Fernandez werden via sociale media verspreid en klagen de schending van mensenrechten aan.

Nieuw kiekje voor prins George, nieuwe internethit. De koninklijke zuigeling liet het voorbije weekend nog maar eens zijn schattige smoeltje zien en dat zorgt voor vonken –vooral als zijn belachelijk fotogenieke moeder, vader en hond ook in beeld komen. De foto werd in Nieuw-Zeeland genomen, waar het koninklijke gezinnetje momenteel “op tournee” is. Een echte rockster, die baby George. BG

Keira Knightley steeg net een plaatsje hoger in de categorie “irritant getalenteerde mensen”. De actrice, die het ook als model bijzonder goed doet, blijkt over een gouden keeltje te beschikken. Dat laat ze zien in de trailer van haar nieuwe prent Begin Again –waaron ook Maroon 5 zanger Adam Levine en rapper Ceelo Green mogen opdraven.

http://www.youtube.com/watch?v=CwLuDO_Cxfc

De Spice Girls, een bende frennemies? Toch niet. Voormalig lid Mel C ontkende dit weekend in een interview met de Daily Mail de veronderstelde ruzies met Victoria Beckham: “We hebben het over een comeback gehad. Victoria wil niet, maar dat begrijpen we volledig. We zijn echt trots op haar nieuwe carrière in de mode.” Anderzijds zou Posh ook haar zegen gegeven hebben voor een comeback zònder haar.