We love: Tim Van Steenbergen voor Theo

Geüpdatet op 5 April 2019 door ELLE België
We love: Tim Van Steenbergen voor Theo

shadow_group HR

Naar jaarlijkse gewoonte ontwierp Tim Van Steenbergen zijn zonnebrillen collectie voor Theo. Voor de exclusieve lijn 'Shadows' blikte de ontwerper terug naar zijn jeugd en zijn gitaaridolen.

Weinig pubers bleven ongeroerd door de grunge van Nirvana. Ook Tim Van Steenbergen ontsnapte er niet aan. Voor zijn recentste collectie voor Theo liet de ontwerper zich inspireren door de iconische look van Kurt Cobain en het lijnenspel van de bekende Fender en Gibson gitaren. Dat de collectie een samenwerking met Theo is, zie je duidelijk aan het kleurenpalet van 'schaduwkleuren': wit, grijs, zwart en donkerpaars - zorgvuldig uitgekozen door Wim Somers a.k.a. 'Mr. Theo'.

De collectie werd erg toepasselijk 'Shadows' gedoopt en is uiterst exclusief: van elk model (er zijn er 6) bestaan er wereldwijd maar 75 exemplaren. Leuk extraatje: bij elk exemplaar krijg je een plectrum, gemaakt uit hetzelfde materiaal als de zonnebril, opnieuw een knipoog naar de gitaaridolen van Tim Van Steenbergen en Wim Somers.

(Stagiaire: Natalia Tjurina)