Raw Food: Snelle Wrap met Dijon Guacamole

Geüpdatet op 14 Januari 2019 door Raw Food Chef Julie
Raw Food: Snelle Wrap met Dijon Guacamole

Raw Vegan Wrap met Dijon Guacamole

Ik heb heel vreemde cravings… Niet naar chocolade, niet naar roomijs, zelfs niet naar koekjes! Ik heb elke dag zin in pikante groenten. Mosterdblad, rucola, radijsjes, daikon, waterkers, mierikswortel, rammenas: ik verorber ze allemaal!

Wist je dat de groenten uit de mosterdfamilie een sterke ontgiftende werking hebben in ons lichaam? Ze zijn erg rijk aan zwavel, een essentieel mineraal om je lever te ontgiften en om je huid, haar en nagels te versterken. Perfect dus voor een stralende teint!

Deze Raw Vegan Wrap met Dijon Guacamole combineert de pittige smaak van rammenas met het zoete aroma van rijpe peer en de romige textuur van avocado. Het gerechtje is klaar in minder dan 15 minuten en het zit boordevol verjongende mineralen zoals calcium, magnesium en kalium. Lekker én gezond!

Voor het recept, klik HIER.

Raw Vegan Wrap met Dijon Guacamole

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Romige Chai Latte (Zonder Melk!)

LEES OOK: Banana Oatmeal Cookies