Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan scheiden

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan scheiden

people gwyneth paltrow chris martin
Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan scheiden. Dat maakte de actrice zelf bekend via haar lifestyle website Goop.

Al vindt Gwynie scheiden maar een lelijk woord. Zelf verkiest de 41-jarige actrice de term 'conscious uncoupling', wat zoveel wil zeggen als dat Paltrow en de Coldplay zanger Chris Martin heel erg bewust uit elkaar gaan.

Toch komt het nieuws over de breuk niet geheel onverwacht. Geruchten dat het achter de schermen niet meer boterde tussen het mediaschuwe koppel deden immers al jaren de ronde. De Oscar winnares bekende nog niet zo lang geleden dat haar huwelijk, mede door drukke agenda's,  meer werk vergde dan dat ze ooit kon vermoeden. Toch pompte Gwyneth heel wat energie in haar relatie met de Coldplay-frontman, tevergeefs zo blijkt nu.

In een open brief op haar website Goop vertelt Gwyneth dat zij en Chris elk hun eigen weg gaan, al blijven de twee altijd samen verantwoordelijk voor de zorg van hun kinderen Apple (9) en Mosus (7).

Gwyneth Paltrow en Chris Martin leerden elkaar in 2002 kennen na een concert van Colplay. De actrice en de rocker stapten een jaar later in het huwelijksbootje.
Gwyneth Paltrow had eerder relaties met acteurs Brad Pitt, Ben Affleck en Luke Wilson.

Lees hier de volledige brief van Gwyneth Paltrow