Horoscoop: dit staat je te wachten in september

Geüpdatet op 30 August 2019 door ELLE België
Horoscoop: dit staat je te wachten in september

Terwijl sommige tekens deze maand profiteren van de hartstochtelijke Venus-Jupiter verbinding, gaan andere sterrenbeelden een verwarrende tijd tegemoet. Welk teken is klaar voor nieuwe liefde? En bij wie verloopt september iets minder rooskleurig? Dit staat deze maand voor jou de sterren geschreven:

Maagd

maagd horoscoop

 

 

Hoofd: Planetaire concentratie in deze tijd van het jaar. Mercurius om efficiënt te werken en Mars om obstakels te overwinnen. Neem je lichaam in handen en wees niet bang voor tegenspoed.

Hart: De passage van Venus in je teken versoepelt jouw relaties, waardoor je iets flexibeler bent dan normaal. Maar blijf niet zitten in je ivoren toren, want er zullen nieuwe contacten op je pad komen.

Weegschaal

weegschaal

 

 

Hoofd: De tweede helft van september opent onverwachte deuren en betekent voor jou een nieuwe start. Geboren rond 13 oktober? Wees rustig en verstandig, geef niet toe aan je ongeduld.

Hart: Het einde van de maand geeft terug kleur aan de liefde, en veroorzaakt uitwisselingen en ontmoetingen. Verander je denkwijze, pas je aan aan het nieuwe, toon je enthousiasme.

Schorpioen

schorpioen

 

 

Hoofd: Wacht niet af, ga weer aan het werk, neem de leiding, handel met vertrouwen... Ben je geboren rond 29 oktober en voel je je een beetje onrustig? Wees niet bang, alles valt in z'n plooi.

Hart: De contacten die je in de afgelopen weken hebt gelegd, zouden resultaten moeten opleveren of in ieder geval je kennis moeten verbreden. Als je ze leuk vindt, zeg het dan. Als ze je niet bevallen, zwijg dan wijselijk.

Boogschutter

boogschutter astrologie

 

 

Hoofd: Jupiter, de enthousiaste planeet, staat opnieuw tot jouw dienst en geeft je een nieuwe impuls, waardoor je weer een andere, gunstigere professionele horizon krijgt. Kom op, toon wat je waard bent!

Hart: In de tweede helft van september lacht een stralende Venus je toe. Zet negatieve gedachten en frustraties aan de kant. Waarom laat je het verleden niet achter je?

Steenbok

steenbok

 

 

Hoofd: Saturnus, de serieuze planeet, neemt de controle over en stelt je in staat om taken over te nemen, nieuwe verantwoordelijkheden te aanvaarden en om de koers te blijven volgen. Je hebt uitstekende troeven om uit te spelen, twijfel dus niet.

Hart: Als je je te druk maakt of bezorgd bent om je werk, zal je bepaalde kansen niet zien om dingen te delen en laat je begrip van anderen aan je voorbijgaan. Probeer te leven zonder jezelf steeds onhaalbare doelen op te leggen.

Waterman

waterman

Hoofd: Medio september ervaar je een hernieuwde sociale energie en wordt een nieuw ritme in gang gezet. Geboren rond 26 januari? Laat je niet pushen, maar hou je aan je eigen regels.

Hart: Eind september zal de verbondenheid van Venus - aantrekkingskracht - en Jupiter - geluk - jou de liefde in een ander licht laten zien. Wees de ander een stapje voor en kijk niet achterom.

Vissen

vissen zodiac sign

 

 

Hoofd: Laat je hoofd niet hangen en rush niet richting dit nieuwe schooljaar. Vanaf medio september zullen de zaken op hun plek vallen en zullen de inspanningen van de laatste tijd vruchten afwerpen.

Hart: Mars maakt je een beetje agressief of geïrriteerd in kleine dingen. Je wilt te veel of je wilt vanalles veranderen. Er is altijd wel iets om over te muggenziften...

Ram

ram

 

 

Hoofd: Saturnus vertraagt je terwijl Jupiter je net een boost geeft. Verspil geen kracht en energie voor niets, maar verzamel alles en richt je aandacht op een specifiek doel.

Hart: Ben je wanhopig op zoek naar liefde, een soulmate, een partner? Stop met zoeken, maar wees gewoon open, geduldig, tolerant en beschikbaar als hij of zij jouw pad kruist.

Stier

stier

 

 

Hoofd: September gaat goed van start! De samenkomst van Mars en Uranus, kracht en innovatie, brengt je in een leidende positie. Je hebt een uitstekend spel voor je liggen, dus zet je pionnen vol vertrouwen vooruit.

Hart: Goed nieuws van de sterren! Als je eind augustus al een boost kreeg, brengt de aanwezigheid van Venus begin september de vriendschap naar je toe. Alles begint met een glimlach.

Tweeling

tweeling astrologie

 

 

Hoofd: Het gaat er niet per se om dat je je gedeisd houdt, maar dat je op je plek blijft, je werk doet en een aantal zaken op punt zet. Pas op voor valse beloften, illusies en bedrog.

Hart: Als je jezelf laat meedrijven op de stroom van je humeur geraak je nergens. Zet in de tweede helft van de maand je contacten op een rijtje om weer op het goede spoor te komen.

Kreeft

kreeft astrologie horoscoop

 

 

Hoofd: In de eerste helft van september maakt Mars, planeet van de actie, het mogelijk om vooruitgang te boeken op sociaal gebied: ga je gang! Geboren rond 5 juli? Weet dat het nog even moeilijk kan verlopen.

Hart: Als je hart dringend gelijmd moet worden, probeer dit dan zelf te doen. Weet het verleden achter je te laten en met een schone lei te herbeginnen. Bevrijd jezelf van druk die op je schouders ligt en van relaties die je niets meer bijbrengen.

Leeuw

astrologie horoscoop

 

 

Hoofd: De dierenriem kijkt enthousiast jouw richting uit. Eens je terug in vorm komt, spring je meteen op kruissnelheid. Geboren rond 28 juli? Je voelt het bewegen, maar weet nog niet welke kant je uit wilt.

Hart: Aan het einde van de maand komen Venus en Jupiter samen om je kennis te laten maken met andere emoties, andere gezichten, andere lichamen... Wees klaar om lief te hebben!