Horoscoop: dit staat je te wachten in augustus

Geüpdatet op 30 July 2019 door ELLE België
Horoscoop: dit staat je te wachten in augustus

Wat staat er in de sterren geschreven, een sentimentele bui of net een zwoele maand? Ontdek wat jou te wachten staat in augustus.

Lees ook: deze zomerjurken passen bij je sterrenbeeld

Leeuw

astrologie horoscoop

 

 

Hoofd: Oh la la, hier word je vast vrolijk van! Mercurius, Venus en Mars plaatsen je middenin een zone van beweging en vreugde. Alle kleine en grote projecten die je met plezier onderneemt, hebben een grote kans op slagen.

Hart: De zomer is uw seizoen, en ook dat van de liefde... Verwacht je de komende weken aan een sentimentele verrassing.... Maar let op: toon geen valse bescheidenheid, wees gewoon wie je bent.

Maagd

maagd horoscoop

 

 

Hoofd: De intrede van Mars in uw teken midden augustus kondigt een actieve en strijdlustige periode aan tot het begin van het schooljaar, en zelfs daarna. Geboren rond de negende? Onthoud dan dit: ook jij hebt het recht om fouten te maken.

Hart: Als je verliefde gevoelens verborgen houdt en ze niet durft toe te geven, kunnen ze verwateren en zelfs verdwijnen. Stop met zoeken naar perfectie, beste Maagd. Geboren in augustus? Durf je volledig te richten op het nieuwe.

Weegschaal

weegschaal

 

 

Hoofd: Deze maand geeft Mercurius je zijn goede raad. In de tweede helft van de maand is het Mars die je energie geeft om concreet te handelen en vol vastberadenheid je doelen te bereiken. Geboren rond 7 oktober: neem een pauze, je verdient het!

Hart: Venus als teken van vuur nodigt je uit om naar de ander toe te gaan, maar dan vooral naar personen die je nog niet (voldoende) kent. Schuif al je vooroordelen aan de kant en laat je verrassen.

Schorpioen

schorpioen

 

 

Hoofd: Als je zelfs in augustus geen kans krijgt om je lichaam te laten rusten en je geest te ontspannen, wanneer dan wel? Geboren in oktober? Als je je opgejaagd voelt deze maand, verlies dan het verleden niet uit het oog.

Hart: De eerste helft van de maand wordt een beetje gespannen. Allerlei prangende vragen duiken opnieuw op en  verlangens vinden geen weerklank. Niet getreurd, want het tweede deel van augustus belooft veel interessanter en spannender te worden...

Boogschutter

boogschutter astrologie

 

 

Hoofd: De gehele kosmos heeft op deze maand op jou ingezet. Mercurius biedt nieuwe oplossingen aan, Mars maakt het dynamisch en Jupiter belooft de komende weken grote tevredenheid.

Hart: Als je problemen, belemmeringen of frustraties op het gebied van de liefde hebt ervaren, dan liggen die nu achter je. Op dit moment opent de horizon zich en zullen er nieuwe gezichten verschijnen...

Steenbok

steenbok

 

 

Hoofd: Laat de planeten draaien zoals ze dat nodig achten. Laat los, neem je tijd en kalmeer de maalstroom van dagelijkse gedachten. Geboren voor de 28ste? Ga op zoek naar iets nieuws.

Hart: Single? In de tweede helft van de maand stelt Mars' energie je in staat om naar de andere persoon toe te gaan en volledig voor zich te winnen. Koppels? Neem het heft in handen in je relatie, maar wees diplomatisch.

Waterman

waterman

Hoofd: Als de planeten je in augustus niet echt helpen, doe het dan zelf. Geef jezelf de tijd en ruimte om gezond te leven, dat is jouw werkpunt voor de maand. Geboren voor 27 januari? Weet hoe je jezelf in vraag moet stellen.

Hart: Een beetje neerslachtig? Somber? Teleurgesteld? Wees in dit geval zachter, tederder en meer attent. Zoek toenadering tot degenen die echt van je houden.

Vissen

vissen zodiac sign

 

 

Hoofd: De planeten lijken op vakantie en jij vis, zou er goed aan doen ze te volgen op weg naar de sterren. Laat de onopgeloste problemen en vragen even voor wat ze zijn, en geniet van het leven.

Hart: Vermijd overgevoeligheid, kritiek en verlegenheid. Ook al zijn je sterke punten eindeloos, soms heb je de neiging om je gevoelens te verwarren. Ruim een beetje op daarbinnen.

Ram

ram

 

 

Hoofd: De dierenriem keert terug naar betere voornemens. Er waait een nieuwe wind in jouw teken, wat resulteert in nieuwe ideeën en kansen. Geboren rond 4 of 10 april? Gun jezelf wat meer tijd.

Hart: De doorgang van Venus brengt zachtheid, tederheid en harmonie in je emotionele relaties. Maar wil niet te veel en wees zeker niet gehaast. Dit is nog maar het begin.

Stier

stier

 

 

Hoofd: Een relatief rustige augustus komt eraan. Tenzij je al begint met nieuwe ontwikkelingen, zoals het begin van het nieuwe schooljaar bijvoorbeeld? Dat zou in jouw geval geen slecht idee zijn.

Hart: Venus ziet er niet erg warm uit voor jou. Er is niets ernstig aan de hand, zolang je gebruik maakt van wat je al hebt. Denk aan de mensen om je heen die willen dat je je goed voelt. Je bent niet alleen.

Tweeling

tweeling astrologie

 

 

Hoofd: Mercurius maakt je bijzonder actief, energiek en nieuwsgierig naar alles en iedereen. Liefst vertrek je richting andere oorden, andere mensen en een andere mindset.

Hart: De eerste helft van de maand is positief voor ontmoetingen en uitwisselingen omdat je gelijkgezinden zult vinden. Geboren rond 8 juni? Er spookt nog steeds een vage mist in je hoofd. Laat die langzaam wegtrekken.

Kreeft

kreeft astrologie horoscoop

 

 

Hoofd: Profiteer van de maand augustus om te stoppen met malen, piekeren en alles te overpeinzen. Geboren rond 6 of 12 juli: het is mogelijk dat je je afgeremd voelt, maar dat is niet abnormaal.

Hart: Er wordt van je gehouden, er wordt naar je gezocht, maar misschien zie je het niet? Dus open je ogen, je oren en je hart en laat het voor je spreken. Er zijn zoveel gevoelens die zich willen uiten...