Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 25 Maart 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

Fashion  newsKristen Stewarts Chanel campagne lekt uit, bekijk hier alle beelden. Ashton en Mila doen het nog eens samen en Bulgari restaureert Romeins erfgoed. 

Schitterend nieuws: de beroemde Spaanse Trappen op het Romeinse Piazza di Spagna krijgen een make-over. Juwelenhuis Bulgari is de drijvende kracht achter de restauratie en beloofde 1,5 miljoen euro om het monument -één van de beroemdste plekjes in de stad- op te frissen. De donatie gebeurt in het kader van de 130ste verjaardag van het Italiaanse huis, dat het over „een speciaal geschenk van Bulgari voor haar stad” heeft. Ook Fendi heeft een hart voor cultureel erfgoed: het modehuis helpt aan de restauratie van de Trevi fontein in Rome.

Mila Kunis en Ashton Kutcher maakten samen een baby en… televisie! Het koppel stond voor het eerst in jaren opnieuw verenigd op de set, die van Two and a Half Men deze keer. Kunis vertolkt er de gastrol van “wereldreizigster Vivian”, een vrouw die uiteraard het hoofd van Kutchers personage op hol brengt. Moeten we dit als een test zien? Krijgen we straks meer gezamenlijk werk van dit powerkoppel onder ogen? Een komisch duo dat nog ver kan raken in de filmwereld!

Rihanna valt in de prijzen. De zangeres krijgt zomaar eventjes de Fashion Icon award toegekend, een prijs die stijliconen met internationale invloed in de bloemetjes zet. Zo werden eerder ook Kate Moss, Iman, Nicole Kidman en Lady Gaga tot Fashion Icon uitgeroepen. De uitreiking zelf vindt pas in juni plaats, maar bij deze weten we al wiè we dit voorjaar stijlgewijs moeten volgen.

Verder in de catagorie ‘complete verrassingen’: Kristen Stewart glimlacht nièt voor Chanel. De actrice werd enkele maanden geleden tot gezicht van Karl Lagerfelds Metier d’Arts collectie (dit jaar in het thema van cowboys en indianen) uitgeroepen. Officieel zou die campagne pas in mei worden onthuld, een zekere chanel_boy geeft ons via zijn Instagram account alvast een voorproefje. Stewart blijkt daarin haar pruilende zelf te zijn, maar schittert dankzij heuse cornrows -een traditioneel Afrikaans kapsel. Wij zijn fan van de look!