Trouwen: dit is de droomjurk van mannen

Geüpdatet op 5 Augustus 2014 door Isabelle Vander Heyde
Trouwen: dit is de droomjurk van mannen

hoofdWe draven altijd maar door over de ideale bruidsjurk, maar durven daarbij wel eens de visie van een man te vergeten… 

De meeste mannen hebben begrepen dat ze op hun huwelijksdag gewoon moeten komen opdagen, hun bridezilla vooral niet mogen tegenspreken en –wat er ook gebeurt- moeten blijven herhalen hoe bloedmooi ze is. Stiekem bijkt de bruidegom echter zijn eigen idee over de perfecte bruidsjurk te hebben. Het Britse magazine Brides voerde een grootscheeps onderzoek uit.

Meer dan 2000 mannen mochten hun ideale creatie beschrijven, op basis waarvan designer Ian Stuart "de perfecte jurk" ontwierp. Het resultaat is verrassend genoeg geen sexy, strakke zeemeerminjurk –wel een klassiek gevalletje prinsessenkoorts.

Meer dan de helft van de ondervraagden wil een halslijn die van de schouders “valt”, een vloerlange creatie en materialen als satijn en –hier komt het- glitter!! Vergeet dus die frêle vintage creaties waar wij momenteel zo dol op zijn, mannen willen blijkbaar de klassieke, over the top snoepjurk. Confronterend.

Schermafbeelding 2014-03-19 om 10.21.44

LEES OOK: GLITTERENDE BRUIDSJURKEN

LEES OOK: 15 ALTERNATIEVE BRUIDSSCHOENEN

LEES OOK: LINGERIE VOOR JE HUWELIJKSNACHT