Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 17 Maart 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsRoyal wedding aan deze kant van het kanaal! Jennifer Lopez vindt haar iconische Versace jurk opnieuw uit en Joy Anna Thielemans gaat de Miranda Kerr toer op. 

Terwijl de Britten reikhalzend uitkijken naar de verloving van prins Harry en Cressida Bonas, kunnen wij ons voorbereiden op onze eigen royal wedding. Prins Amadeo, de oudste zoon van prinses Astrid, stapt deze zomer in het huwelijksbootje met de Italiaanse Lili Rosboch. Gezien de roots van de bruid, zal het huwelijk plaatsvinden in Rome. Cressida wie? Wij beginnen alvast te raden naar de jurk!

Nog meer liefdesnieuws: Rihanna en Drake geven hun knipperlichtrelatie nog maar eens een kans. De zangeres werd de voorbije weken opvallend vaak in het gezelschap van Drake gespot en woonde onder andere zijn concert in Amsterdam bij. Ondertussen twijfelt niemand nog aan de relatie van de twee. Toch zetten sommigen een paar vraagtekens bij deze evolutie: Drake raakte in het verleden in opspraak nadat hij een volledige nachtclub kort en klein sloeg tijdens een ruzie met... Chris Brown. Reden van de twist? Rihanna. Als dat maar goed afloopt.

Déjà-vu bij Joy Anna Thielemans. De actrice schitterde dit weekend op de Nacht van de Vlaamse televisiesterren in een ontwerp van… H&M. De blauwe jurk met kanten details, een stuk uit de nieuwe feestcollectie van het label, werd eerder gedragen door niemand minder dan Miranda Kerr. Thielemans is daarmee nog maar de tweede beroemdheid die het ontwerp mocht showen, een stijlicoon in de maak?news

Nostalgische bui voor Jennifer Lopez. De zangeres voorzag haar nieuwste video I Luh Ya Papi van een ferme knipoog naar één van haar meest opmerkelijke verschijningen tot nu toe. De iconische Versace jurk met duizelingwekkend decolleté, die ze naar de Grammy Awards van 2000 droeg, krijgt een tweede leven als jumpsuit. Ook dit ontwerp kwam met goedkeuring van Donatella Versace tot stand: het draagt het etiket van Versus, één van de dochterlijnen van het beroemde modehuis.