5 signalen om jullie relatie te beëindigen?

Geüpdatet op 15 April 2019 door Christin Ho
5 signalen om jullie relatie te beëindigen?
breuk
Foto: Vampire Diaries

Zwevend op een roze wolk en vlinders in de buik. Onbezorgd verliefd zijn is heerlijk. Maar wat als donder en bliksem roet in het eten dreigen te gooien? 5 signalen om rekening mee te houden.

1. Geen vlinders meer
Dat liefde vooral voelbaar is in de buik is niet onbekend. Lijken de vlinders in je buik te sterven, dan wordt het tijd om alles op een rijtje te zetten. Zorg voor wat meer spanning in jullie relatie en blijf elkaar verrassen!

TIP: 7 x Valentijn dates binnenshuis

2. Te veel tranen
Heef hij/zij jouw vertrouwen geschonden? Of ben je in de war en geraken jullie er maar niet uit hoe het verder moet? Denk na over waarom jullie voor elkaar hebben gekozen.

TIP: 3 waarheden over liefde op het eerste gezicht

3. Geen zin meer om te vechten
Vechten voor je relatie doe je niet zomaar, maar wel uit liefde en respect. Wil je niet meer vechten? Helaas wordt het dan tijd om knopen door te hakken.

TIP: 3 tips om een relatiebreuk te verwerken

4. Irritatie neemt toe
Wat je in den beginne schattig vond aan je partner irriteert jou nu mateloos. Het is vrij normaal dat je niet al zijn/haar gewoontes aanvaardt. Maar kunnen ze voor jou niet meer door de beugel?

5. Seks is uit den boze
Als de passie is verdwenen en er geen seksuele aantrekkingskracht meer is, wordt het tijd om op zoek te gaan naar oplossingen. Ze hoeven niet duur te zijn, sta gewoon open voor hetgeen je nog niet hebt ontdekt.

TIP: 5 yogabewegingen voor betere seks