Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 14 Maart 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsVogue verkoopt unieke archiefbeelden, Elisabeth Olsen gaat trouwen en Bethann Hardison wordt in de bloemetjes gezet. 

Uitverkoop bij Vogue UK. De Britse editie van het beroemde magazine zal vanaf vandaag een deel van haar indrukwekkende archief verkopen op de webshop easyart.com. Het gaat daarbij vooral om foto’s en illustraties uit de jaren veertig, vijftig en zestig. Grote namen als Cecil Beaton, Henry Clarke en Clifford Coffin zijn goed vertegenwoordigd in de reeks. Startprijzen liggen tussen 25£ en 60£. De verkoop kadert in de festiviteiten rond de 100ste verjaardag (in 2016) van de Britse Vogue.

Bethann Hardison, oud-model en oprichtster van Balance Diversity, wordt geëerd met een CFDA award. Sinds jaar en dag zet ze zich in voor meer diversiteit in de modewereld en die oproep lijkt eindelijk gehoor te krijgen. Diane von Furstenberg, voorzitster van het Council of Fasion Designers of America, kondigde het nieuws eerder deze week aan. Hardison zal in juni haar award in ontvangst nemen op de jaarlijkse ceremonie van het CFDA –een overkoepelende organisatie voor designers in de Verenigde Staten.

Nòg een Olsen met verlovingsring! Mary-Kate Olsen, die zich vorige week verloofde met haar vriend Olivier Sarkozy, krijgt gezelschap van haar zus. Niet Ashley, wel Elisabeth Olsen zal naar verluidt in het huwelijksbootje stappen. De 25-jarige actrice werd volgens US Weekly ten huwelijk gevraagd door haar vriend Boyd Holbrook. Het worden gezellige bruidsjurk winkeluitjes ten huize Olsen…

Hoe Victoria Beckham haar lijntje behoudt? Met een wel erg origineel bureau. De ontwerpster postte recent een opmerkelijke foto van het “meubel” op Twitter, dat doodleuk een loopband-met-werktafel blijkt te zijn. Of ze er daadwerkelijk –met stiletto laarzen aan de voeten- haar collecties tevoorschijn tovert, valt dan weer zwaar te betwijfelen.