Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 13 Maart 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

Schermafbeelding 2014-03-13 om 13.36.10

Lily Allen is haar Chanel trouwjurk kwijt. Burberry slaat de grootste modellenslag van het jaar, Pharell Williams doet het met Comme des Garçons en Alicia Keys met Reebok. 

Match van het jaar bij Burberry. Het modehuis wist voor haar herfstcampagne twee grootheden te verenigen: Kate Moss en Cara Delevingne. Beide modellen werkten in het verleden reeds voor het Britse label, maar stonden nooit eerder samen op de set. Dat werd tijd.

Drukke tijdens voor Pharell Williams. De hitzanger slaat de handen in elkaar met Comme des Garçons, samen brengen ze twee parfums –voor man en vrouw- op de markt. Het vrouwelijke geurtje werd alvast Girl gedoopt, net als het nieuwste album van Williams. Hoewel die laatste niet aan zijn eerste modeproject toe is, is het voor Comme des Garçons de eerste keer dat er met een muzikant wordt gewerkt. Vast geen verkeerde keuze, de creativiteit van Williams kennende.

Ook Alicia Keys doet het met mode. Zij ontwierp als vijfde gastdesigner op rij een reeks sneakers voor Reebok. De  A. Keys Court collectie is een edgy lijn geworden met stoere kleuren, texturen en studs. De zangeres liet zich inspireren door de stadse omgeving waarin ze is opgegroeid, met name de kleuren van verschillende seizoenen in de straten. De sneakers liggen deze lente nog in de rekken.Schermafbeelding 2014-03-13 om 13.28.32

Nachtmerrie voor Lily Allen: de zangeres is haar onbetaalbare Chanel trouwjurk kwijt geraakt. De ster, die in 2011 trouwde met Sam Cooper, gaf een tijd geleden in een radio-interview toe de kostbare creatie niet meer te vinden. We wisten dat sterren over garderobes beschikken waarin je dagen verloren kan lopen, maar toch… Blijkbaar leidde de biecht tot een grootscheepse zoekactie, want enkele dagen later tweette ze haar jurk te hebben teruggevonden. Luxeproblemen…