‘& Other Stories’ in zee met zangeres

Gepubliceerd op 12 Maart 2014 door Laure Vandendaele
‘& Other Stories’ in zee met zangeres

t-l-ydhjby-ykltjriiy-n

Een nieuwe dag, een nieuwe samenwerking, zo lijkt het wel. Vandaag kondigt ook '& Other Stories' een fashion collab met een bekend gezicht aan.

Concept store '& Other Stories' gaat in zee met Lykke Li. De Zweedse zangeres scoorde grote hits met 'I Follow Rivers' en 'Little Bit' maar is nu klaar voor een klein uitstapje naar de modewereld. Een heel erg grote stap was dat trouwens niet. Lykke Li kan de ontwerpsters van '& Other Stories' gewoon tot haar vriendenkring rekenen. Een backstage gesprekje over garderobekeuze leidde tot Co-Lab, de collectie die in de herfst van dit jaar verkrijgbaar zal zijn.

Wat mag je van deze samenwerking verwachten? Een collectie die voelt als de perfecte lederen tas! 'Ik heb altijd al gedroomd van die perfecte lederen tas gevuld met het strikt noodzakelijke om, zoals een echte nomade, de wereld op me af te laten komen. Stories gaf me deze kans. De collectie is mijn versie van die levensreddende tas en ik zal ze blijven dragen tot mijn sterfdag', aldus Lykke Li.

Concreet vertaalt dit zich naar een lijn met hoofdzakelijk zwarte stukken met witte kleurelementen: ready-to-wear, schoenen, tassen, juwelen en accessoires die je eindeloos kan combineren in functie van je stemming of de gelegenheid.

De Co-lab collectie van Lykke Li zal in de winkels en online verkrijgbaar zijn vanaf herfst 2014.

www.stories.com