Hotspot: in dit Antwerps designhotel kan je ook wonen

Gepubliceerd op 4 March 2019 door Laura Stynen
Hotspot: in dit Antwerps designhotel kan je ook wonen

Op 15 maart verwelkomt Antwerpen de nieuwe hotspot YUST.

YUST staat voor Young Urban Style en is een uniek concept waarin wonen, eten, co-working en pop-ups samenkomen in een eclectisch interieur.

  • Wonen. Eerst en vooral is YUST een uniek huisvestingsproject. Je kan er een hotelkamer boeken voor een korte vakantie, maar ook een appartement huren voor langere tijd. Op die manier willen ze een community gevoel creëeren en zijn ze helemaal mee met de 'flexibel wonen' trend.
  • Werken. Geen zin om eenzaam achter je bureau te zitten thuis? Breng dan een bezoekje aan de co-working space. Er zijn ook meeting ruimtes aanwezig die je kan huren voor vergaderingen, presentaties of een conferentie.
  • Eten. In het restaurant kan je met kleine en grote honger terecht. Je vindt er gezonde en kwaliteitsvolle gerechten op elk moment van de dag. 's Avonds kan je aan de bar eveneens genieten van drankjes.
  • Ontspannen. YUST doet ook dienst als multifunctionele evenementenlocatie. Boek een yogales of ga shoppen in een hippe pop-up store. Je vindt er kunst, muziek en tal van interessante workshops. Houd dus zeker hun agenda in de gaten.

Kortom, alles wat je nodig hebt onder een dak! En niet getreurd voor wie niet in Antwerpen woont, want de komende jaren trekt YUST ook naar Gent, Brussel en Luik.

Foto's

Wie geen geduld heeft om tot de opening te wachten, kan hier alvast een kijkje nemen in het prachtige designinterieur.

YUST is open vanaf 15 maartCoveliersstraat 2, 2600 Berchem