Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 11 Maart 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsDe Britten maken zich op voor een tweede royal wedding! 

Royal wedding bells! In Groot-Brittannië verkeert de pers in de hoogste staat van paraatheid, nu prins Harry eindelijk zijn relatie in het openbaar heeft gebracht.  De prins en zijn vriendin Cressida Bonas mijden camera’s al twee jaar als de pest, maar braken vorige week twee keer op rij met deze gewoonte. Het resultaat is een hoop foto’s van het dolverliefde koppel en nog meer huwelijksgeruchten. Kenners menen in de zet de voorbode van een officiële verloving te lezen. Wordt vervolgd.

Kristen Stewart en Nike: het is dan toch geen match geworden. De voorbije dagen gonsde het van de geruchten rond een mogelijke campagnedeal, maar die heeft de footwear gigant bij deze ontkend. Jammer, Stewart is een grote sneakerfan en verkoos in het verleden meermaals Nikes boven stiletto’s –zelfs op de rode loper. De ster is momenteel wel nog steeds het gezicht van het Balenciaga parfum Florabotanica.

Het huis van de Kardashians staat te koop, hun voorgevel althans. Al is de kans dat Kim en co ooit de deuren ervan binnengingen miniem: de façade die al jaren hun beroemde reality show inluidt, blijkt tot een andere Beverly Hills mansion te behoren. Een vaak gebruikte truc in het TV-wereldje, kwestie van opdringerige fans op het verkeerde spoor te zetten. Hoe dan ook, dàt huis staat dus te koop. Voor een luttele 7 miljoen dollar kan je binnenkort je eigen Keeping Up serie opnemen –een serieuze te overwegen vastgoed investering…!

Lindsay, de reality reeks rond Lindsay Lohan is in première gegaan. We vertelden je eerder al hoe Oprah Winfrey de gevallen starlet zo goed als gekocht heeft en diens comeback pogingen in een onvervalste hitshow zou gieten. Bij deze is dat gebeurd, al lijkt het erop dat Lohan nog veel hindernissen zal moeten overwinnen. Zo zien we de ster een AA-vergadering missen omdat de paparazzi haar gewoon niet doorlaten. Triest, en voorlopig enkel de Amerikaanse zender OWN te zien.