Blast from the past: series in hun kinderschoenen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Blast from the past: series in hun kinderschoenen

seriesWist je dat... het ondertussen 11 jaar geleden is dat Marissa haar eerste vodka achterover kapte? 16 jaar sinds Dawson verliefd werd op Joe? 7 jaar sinds Serena uit haar kostschool werd geschopt?  We nemen een duik in het verleden en ontdekken -opnieuw- de begindagen van onze favoriete series. 

Nota van de redactie: ook op stijlvlak blijkt heel wat geëvolueerd...

1/
5

Seventh Heaven, 1996: Zoom op het braafste familiedrama aller tijden –en meteen ook de meest cheesy familiekiekjes die er ooit waren. Jessica Biel was toen al bloedmooi, ook al werd ze in de rol van heilig boyish boontje gecast. Geen wonder dat ze enkele jaren later topless poseerde, kwestie van het zeemzoete imago van de reeks van zich af te schudden.

6

7

8

 

2/

13Dawson’s Creek, 1998: Huilen in romantische kriekjes met Dawson en zijn gang. Katie Holmes als frisse girl next door, Michelle Williams als rebel uit de grote stad (ze heeft zowaar een zijscheiding, bad ass…) en Joshua Jackson heeft een pony. We herhalen: Joshua Jackson heeft een pony… Het grootste drama van de reeks.

14 15

3/

Sex and the City, 1998: Carrie is nog een kettingrookster, Charlotte en Samantha hebben hun draai op kappersvlak nog niet gevonden en Miranda is fan van volume…

Sex

4/
1

The OC, 2003: Summer en Marissa zijn twee babyface alcoholisten met verkeerde make-up en een hoop vooroordelen tegenover new guy Ryan –“hij komt uit Chino, ew…!”

342

5/
9Gossip Girl, 2007: Blair verkeert nog in volle haarband periode, Serena loopt zowaar de hele eerste aflevering in dezelfde outfit rond (!!!!) en de jongens hebben hun signature kapsels nog niet vast. 10

11

12