M.A.C maakt nieuwe samenwerking bekend

Geüpdatet op 16 April 2019 door Laure Vandendaele
M.A.C maakt nieuwe samenwerking bekend

lordemac

Oh, dear Lorde! Het nieuws dat Kelly en Sharon Osbourne een make-upcollectie voor M.A.C Cosmetics gaan ontwerpen is nog niet in de vergetelheid geraakt, of het merk komt alweer met een nieuwe samenwerking op de proppen.

Nieuwste telg in de immer uitbreidende M.A.C familie is...Lorde! De collectie van de 17-jarige Nieuw Zeelandse zangeres en het Amerikaanse make-upmerk is vanaf 5 juni te koop via maccosmetics.com.

Lorde is naar eigen zeggen al sinds haar kinderjaren fan van het merk.  'Ik heb vroeger gespaard om mijn allereerste lippenstift van M.A.C te kunnen betalen', herinnert de zangeres van wereldhit 'Royals' zich. Sinds die tijd raakte Lorde helemaal vertrouwd met het merk, ze  werkt ook al jaren samen met M.A.C Senior Artist Amber D. Het was ook zij die de Lorde's opvallende Grammy make-uplook met de donkere lippen bedacht.

LEES OOK: Kelly Osbourne voor M.A.C

Lorde is alvast tevreden over de samenwerking: ' Het was fantastisch om mee te werken aan de ontwikkeling van deze producten. Ik gebruik ze quasi dag en nacht!' Hoe de collectie eruit zal zien, is voorlopig nog niet bekend. Aan de vrijgegeven  facechart te oordelen, mogen we ons aan een donkere, dramatische zomerlook verwachten. Oh my lorde!