HOW TO. Perfecte paardenstaart à la Eva Longoria

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Ingeborg Deleye
HOW TO. Perfecte paardenstaart à la Eva Longoria

ponytail1

Een paardenstaart mag het meest alledaagse onder alle kapsels lijken: in deze stijlvol afgewerkte vorm van Nivea-experte Sally Brooks krijgt de ponytail een frisse upgrade. Sterren als Eva Longoria toonden zich al fan, en met deze vijf eenvoudige stappen ga jij ook thuis aan de slag.

STAP 1

Droog het haar met een mondstuk op de haardroger, en richt die voor een ultieme glans in de richting van de haarschubben. Gebruik een peddelborstel en borstel het haar van wortel naar punt terwijl je het droogt.

STAP 2

Schakel op het eind over op een grote ronde borstel om het haar beweging en zowel de pony als de punten van het haar een grote krul te geven.

STAP 3

Om deze sluike, elegante stijl te creëren, trek je al het haar naar omhoog in een hoge paardenstaart die je vastzet met een lang eind elastiek. Leg een knoop in de elastiek om het haar op zijn plaats te houden. Knip de uiteinden van de elastiek niet af zodat je hem later nog kunt gebruiken.

STAP 4

Neem een lok van de paardenstaart en zet die aan één kant vast met een speldje om later rond het elastiekje te wikkelen. Gebruik de lengtes van de elastiek met de rest van de paardenstaart om het haar weg van het hoofd te binden en te laten uitsteken. Zet vast met een knoop.

STAP 5

Wikkel de aparte lok rond de aanzet om de elastiek te bedekken en zet vast met een speld. Werk af met NIVEA Diamond Gloss Haarspray om pluizige haartjes plat te leggen en het haar een mooie glans te geven.

TIP VAN EEN PRO

Glans staat centraal in deze look. Zodra het haar droog is, gebruik je een natuurlijke borstel om het haar naar boven te kammen. Dit geeft een hoge glans en maakt komaf met kleine pluishaartjes. Verstuif haarlak op de borstel voor meer controle.

Bron: Nivea NL