Recepten om tournée minérale goed in te zetten

Geüpdatet op 28 December 2018 door Commercieel team
Recepten om tournée minérale goed in te zetten

Sanpellegrino lanceert twee bruisende biotheedranken met overheerlijke Italiaanse aroma’s. Ideaal om te herbronnen na al dat onvermijdelijke feestgedruis van de eindejaarsperiode …

Een heerlijke toevoeging aan het Sanpellegrino-assortiment, naast de lekkere frisdranken met retrolook (bloedsinaasappel is onze topfavoriet!).

Sanpellegrino Limone + Tea en Sanpellegrino Pesca + Tea, de nieuwe biodranken op basis van thee-extract, biologische rietsuiker en Italiaans perzik- of citroensap, zijn een ode aan de zon tot in het diepste van hun subtiele bubbels. Bovendien bevatten ze slechts 50 calorieën per blikje en geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Met hun rinse, evenwichtige smaak zijn de drankjes al heerlijk op zich, maar door toevoeging van aroma’s als kardemom, verse munt of jasmijn tover je ze heel makkelijk om tot gesofisticeerde mocktails. Hierna vind je alvast onze favoriete receptjes!

1/

Lemon Cardamom Sparkler

De lichtheid van kardemom en verse munt past perfect bij de heerlijke citrussmaak van biologische citroenthee.
De ideale mocktail bij Italiaanse gerechten, om te toasten met vrienden of om je smaakpapillen te verfrissen en te detoxen.

ellesanpellegrino

Ingrediënten:

  • Kardemomsiroop
  • Limoensap
  • Muntblaadjes
  • Een blikje Sanpellegrino Limone + Tea

Voorbereiding:

  • Doe twee koffielepels kardemomsiroop en 1,5 cl limoensap in een hoog glas (van minstens 40 cl).
  • Voeg er de muntblaadjes aan toe en kneus ze met de achterkant van een lepel. Vul het glas met ijs en giet de Sanpellegrino Limone + Tea eroverheen. Roer goed.
  • Werk af met muntblaadjes en ... proeven maar!
  • (Ben je 18 jaar of ouder en wil je nog wat (voort)feesten? Voeg dan 3 cl passievrucht- of gemberlikeur toe ... Verrukkelijk!)

2/

Sipper Pesca

Een aromatische alcoholvrije cocktail die de smaak van sappige perziken combineert met de intensiteit van citrusvruchten en de florale zachtheid van jasmijn. Een verrassend, vernieuwend en o zo verslavend samenspel.
Dit is de ideale welkomstdrink om gasten te ontvangen op gelijk welk moment van de dag, of om jezelf eens lekker te verwennen.

ellesanpellegrino

Ingrediënten:

  • Jasmijnsiroop
  • Rozepompelmoessap
  • Een blikje Sanpellegrino Pesca + Tea

Voorbereiding:

  • Doe één koffielepel jasmijnsiroop en 3 cl rozepompelmoessap in een hoog glas (van minstens 40 cl).
  • Roer goed met een lepel en vul het glas met ijs. Voeg de Sanpellegrino Pesca + Tea toe en werk af met een jasmijnbloem.
  • (Nog steeds in feeststemming? Ben je 18 jaar of ouder, dan kun je 3 cl London Dry Gin toevoegen om er een cocktail van te maken).

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sanpellegrino.
www.sanpellegrino.com