8 foundations voor een Instagramfilter effect

Gepubliceerd op 18 december 2018 door Marie-Noëlle Vekemans en ELLE België
8 foundations voor een Instagramfilter effect

Waarom we fan zijn van Instagram? Omdat de app filters in overvloed heeft die onze huid doet stralen! Weg met je doffe huidskleur, donkere kringen, roodheid en andere onvolmaaktheden. Wil je die perfecte teint niet alleen in foto's maar ook in het echte leven? Ontdek dan hier hoe dat moet.

Voor dit soort foundation moet je van make-up houden. Voor een perfect dekkende basis is namelijk best wat vakkennis nodig. Het is daarbij belangrijk om zorgvuldig te kiezen, te doseren en het product aan te brengen volgens de regels van de kunstHet voordeel van deze dekkende producten is dat ze onmiddellijk alle imperfecties en onregelmatigheden van je teint verhullen.

Om het risico op een volledig bepleisterd gezicht grondig te verminderen, volg je best onderstaande tips! 

  1. Doseren. Dit soort foundations blijft lang zitten. Je hebt slechts een beetje product nodig om de hele dag gerust te zijn. Voor sommige producten volstaat een druppel ter grootte van een erwt al om je gelaat en nek te bedekken.
  2. Primer. Voor een stralende teint, raden we je aan om een oplichtende basis te gebruiken onder je foundation.
  3. Concealer. Optioneel, want met een dekkende foundation is concealer niet altijd nodig.
  4. Aanbrengen. Dit is een cruciale stap! Verwarm het product eerst tussen je handen en breng het vervolgens aan over je gelaat, bij voorkeur met je vingers. Vergeet daarbij zeker je oren, hals en oogleden niet. Neem daarna de tijd om de foundation in je huid te blenden met een make-up spons of kwast.
  5. Afwerking. Aangezien de meeste van deze producten een matte finish hebben en de kleur in je gezicht bedekken, is het belangrijk om dat achteraf recht te zetten. Een beetje highlighter en blush zijn daarvoor ideaal.

Shopping

Hier vind je de foundations die je het beste Instagramfilter effect bezorgen!

De beautyvideo van vandaag :
DIT ZIJN DE LICHAMELIJKE CRITERIA OM MODEL TE WORDEN