Thaïse Detox Wraps met Tahinidip

Geüpdatet op 8 Augustus 2016 door Raw Food Chef Julie
Thaïse Detox Wraps met Tahinidip

Thaïse Detox Wraps met Tahindip

Hallo! Ik ben Julie Van den Kerchove, een raw food* chef opgeleid in Californië. Ik wil hier graag mijn ervaringen met jou delen. Mijn passie voor raw food kwam er niet zomaar. Ik werd als studente heel erg ziek en raw food hielp me om chronische vermoeidheid te overwinnen. Lees hier het verhaal. Ik hoop dat mijn raw food recepten je zullen inspireren om zelf ook aan de slag te gaan in de keuken!

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

Ben je op zoek naar meer informatie en eenvoudige recepten? Surf dan zeker naar Julie's Lifestyle en download je gratis receptenboek!

Deze Thaïse Detox Wraps bewijzen dat ‘fast food’ ook gezond kan zijn. Ze zijn licht verteerbaar en vetarm, maar zitten toch boordevol smaak en voedingsstoffen. Bovendien heb je er slechts enkele ingrediënten voor nodig en zijn ze klaar in een wip… zonder witte rijst, gefrituurde korst of suikerrijke dipsaus! Ik serveer ze graag als lichte lunch, exotisch voorgerecht of zomers aperitiefhapje.

Voor het recept klik HIER.

Thaïse Detox Wraps met Tahindip