Grand Cabaret in Nieuwpoort

Geüpdatet op 7 Maart 2014 door Cookanista
Grand Cabaret in Nieuwpoort

Grand Cabaret

 

Mijn verjaardag schreeuw ik niet langer van de daken (je moet weten dat het getal in de buurt van 30 komt...). Ik heb er al een etentje opzitten bij Bistro Nano en in het weekend keerde ik nog eens huiswaarts, richting de kust. Een bezoekje aan Koksijde en omstreken is voor mij pas geslaagd na een bezoekje aan Grand Cabaret waar ik tegenwoordig kind aan huis ben.

De levensstijl van chef Vincent Florizoone lijkt meer op dat van een rockster. En dat straalt zich ook af op zijn horecazaak. Iets wat me bijzonder aantrekt. Op de kaart maar liefst 11 verschillende soorten Gin Tonics, een ware troef voor de liefhebbers. De getinte sfeerverlichting maakt deze plaats mysterieus en met een hoekje eraf.

Maar back to business: het eten! Al bij de eerste amuse is het raak, een huisgemaakte vleeskroket met bloody mary saus gemaakt van stierenkloten. No kidding! Heerlijk!

Grand Cabaret

 

Lees het volledige artikel op Cookanista.be