DE BRUIDSBOETIEK GETEST: JPC Antwerpen

Gepubliceerd op 5 maart 2014 door Anne Poelmans
DE BRUIDSBOETIEK GETEST: JPC Antwerpen
_MG_5996-1
Once upon a time there was a beautiful bride…

Wedding Bells! Elle.be bezoekt de 3 leukste bruidsboetieks van België, goed voor kanten dromen en sprookjesachtige tulle. Volg onze reis door bridal wonderland en ontdek de grootste bruidstrends van 2014:

Mijn tweede stop: JPC in Antwerpen in de Jan van Rijswijcklaan nr. 69. Als je op zoek bent naar exclusieve bruidsmode, dan ben je hier aan het juiste adres. Ze verkopen merken als Elie Saab, Valentini (de nieuwe en goedkopere lijn van Valentino), Pronovias, Cymbeline, Colette, La Sposa, Rosa Clara, Atelier Aimée en Cosmobella.

_MG_6218-1De eerste jurk die ik hier pas is van het Couturelabel Elie Saab. Deze jurk volgt ook volledig de nieuwste trends in de bruidsmode. Ze is gemaakt van natuurlijke Italiaanse zijde en kant en afgwerkt met kleine bloemetjes op de bustier en de sleep.

Once upon a time there was a beautiful bride…
€ 9660
€ 9660
€ 9660

De tweede jurk is van het merk Valentini is vervaardigd uit Italiaanse zijde en speelt in op twee nieuwe trends: de bloemenapplicaties en zachte roze poedertinten.

€ 4030
€ 4030
€ 4030
€ 4030

De derde en laatste jurk waarin ik mezelf hijs (want je hebt wel degelijk hulp nodig bij het passen) is van Cosmobella en is gemaakt van Italiaanse zijde en Swarovski-kristallen. Passend bij het geheel opteer ik hier voor een haarspeld met Swarovski-kristallen en schoenen van Elsa Shoes.

Haarspeld € 115
Haarspeld € 115
Schoenen € 285
Schoenen € 285
€ 895
€ 895
€ 895
€ 895
€ 895
€ 895

Leuk om te weten is dat het Nederlandse merk Elsa shoes je schoenen kan personaliseren opdat ze perfect passen bij de kleur van je trouwjurk. JPC kan een stukje van de stof van de jurk opsturen waarna de schoen handgeschilderd wordt in de gewenste kleur.

Lees ook: de bruidsboetiek getest: Princess in Antwerpen

Foto’s en tekst: Stag. Roxanne Bauwens
Model: Stag. Oona Smet