Fashion Police beledigt zwangere actrice tijdens Oscars

Geüpdatet op 28 Januari 2016 door ELLE België
Fashion Police beledigt zwangere actrice tijdens Oscars

86th academy awards - arrivals

De dames van Fashion Police nemen geen blad voor de mond. Kelly Osbourne en co. werken zich van tijd tot tijd in nauwe schoentjes met hun straffe sneren. Deze keer richtten ze hun pijlen op de zwangere Elsa Pataky.

Zondag was Elsa Pataky te gast op de rode loper van de Oscars. Ze verscheen hand in hand met  hubby Chris Hemsworth, een stralende verschijning. De jury van Fashion Police dacht daar net iets anders over.

Joan Rivers beet de spits af door de zwangere vrouw zo goed als 'dik' te noemen, collega George Kotsiopoulos vond haar buik dan weer iets weghebben van een bierbuik. Dat de vrouw overduidelijk al maandenlang zwanger is van niet één, maar twee kindjes, is blijkbaar een onbelangrijk detail. Toegegeven, Pataky kon een jurk gekozen hebben waarin haar buik mooier uitkwam. Tegelijk kunnen we ons alleen maar de horror stress inbeelden die een hoogzwangere vrouw op de rode loper ervaart: honderden camera's op zich gericht, programma's als Fashion Police die elke centimeter extra analyseren, terwijl je lichaam 100% veranderd is: leuk is anders.

(St. Natalia Tjurina)