Dit weekend scoor je tassen van Chanel, Delvaux en Gucci aan – 80 %

Gepubliceerd op 13 March 2019 door Laure Vandendaele
Dit weekend scoor je tassen van Chanel, Delvaux en Gucci  aan – 80 %

Al een tijdje op zoek naar de desginerhandtas van je dromen? Komend weekend kan je je slag slaan tijdens de Super Sale van pre-loved webshop Labellov.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: eindelijk met die ene handtas van Chanel, Delvaux, Prada of Christian Dior de deur uitwandelen. Liefhebbers van luxe-items aan (sterk) verlaagde prijzen moeten komend weekend in Antwerpen zijn. Daar vindt de halfjaarlijkse 'Super Sale' van Labellov plaats, hét evenement bij  uitstek om kleren en accessoires van de grootste designers aan schappelijke prijzen (tot wel 80 % korting) te scoren. Onder meer in de aanbieding: Belgisch design van Delvaux, Italiaanse logomania door Gucci en Fendi, vintage reiskoffers van Louis Vuitton, Dior monogram prints, iconische quilted flap bags van Chanel, en een uitgebreid aanbod aan schoenen en kledij van grote designers. Het loont ook zeker om een bezoek aan de nieuwe showroom te brengen, want er worden tijdens deze editie ook stock items verkocht die niet via de website worden aangeboden.

Heb je zelf een mooie handtas die je niet meer draagt? Laat je designerhandtas dan geheel gratis schatten door een van de Labellov experts en schenk je kostbare tas op die manier een tweede leven.

labellov super duper sale accessoires handtassen

Labellov is al jaren dé online place-to-be om luxe accessoires, van handtassen tot juwelen, aan interessante prijzen te scoren. Ook wie van zijn/haar Chanel, Delvaux of Gucci spullen af wil, kan de online verkoop aan de webshop over laten. Vorige zomer kreeg het luxe tweedehandsconcept een eigen winkel in Antwerpen.

Praktische info

zaterdag 16 maart 11u - 16u
zondag 17 maart 11u - 16u

Adres:
Verlatstraat 15, 2000 Antwerpen.

www.labellov.com