Privé: Mischa Barton uit ‘The O.C. maakt comeback in reboot van The Hills

Geüpdatet op 24 juni 2019 door Laure Vandendaele
Privé: Mischa Barton uit ‘The O.C. maakt comeback in reboot van The Hills

Welcome to The Hills, b*tch!

Hoe zou het nog zijn met Mischa Barton? Al een pak beter dan de afgelopen jaren, zo blijkt want de actrice is klaar voor een heuse comeback. En wat voor een. De 32-jarige actrice maakte via haar Instagrampagina bekend dat ze deel uitmaakt van de cast van The Hills: New Beginnings, de reboot van de populaire realityreeks die vanaf januari 2019 op MTV loopt. "Toen MTV me de kans bood om deel uit te maken van een realityprogramma dat geïnspireerd is op The O.C., zag ik het als de perfecte start van een nieuw hoofdstuk", schreef Barton het filmpje waarop ook de iconische soundtrack van het programma te horen is.

Leading lady

Barton was als Marissa Cooper jarenlang de ster uit 'The O.C', een televisieserie over het leven over een groepje tieners uit The Orange County in Californië. MTV liet zich voor het format van de realityreeks Laguna Beach inspireren door de show en volgde het leven van een aantal welgestelde adolescenten waaronder Lauren Conrad en Kristin Cavallari. In de populaire spin-off 'The Hills' volgden de camera's de hier en daar in scène gezette levens van Whitney Port, Audrina Patridge, Brody Jenner en Heidi Pratt. Tijdens de meest recente uitreiking van de MTV Video Music Awards maakte de muziekzender bekend de ultieme nillies reeks nieuw leven in te blazen met een heuse reboot. Hierin zullen oude en nieuwe fans opnieuw het reilen en zeilen van Heidi, Justin Bobby, Audrina, Brody Jenner en Whitney Port kunnen volgen. Voormalige leading ladies Lauren Conrad en  Kristin Cavallari tekenden niet voor een nieuw seizoen, maar iets zegt ons dat Mischa Barton die leegte probleemloos zal opvullen...

Fashionista

Naast Marissa's turbulente liefdesleven was het tussen 2003 en 2007 ook smullen van de getroebleerde tieners garderobe. Het beste wat midden jaren 2000 op vestimentair gebied had te bieden in één kleerkast. Hoeveel Chanel handtassen kan een minderjarige bezitten?