Instant crush: de juwelen van Zoë Chicco

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Instant crush: de juwelen van Zoë Chicco

opening zoe chicco

De juwelen van de Amerikaanse Zoë Chicco zijn al een tijdje hot in Hollywood, supersterren als Gisele Bündchen, Penelope Cruz, Demi Moore, Cameron Diaz en Uma Thurman zijn al helemaal verknocht aan de juwelen van de ontwerpster.

Een echte coup de foudre zijn ze: de juwelen van Zoë kan je op zijn minst een lust voor het oog noemen. De ontwerpster slaagt erin om tijdloze modellen te creëren die toch inspelen op de trends. Het label durft voor veelzijdigheid en eigenheid te gaan, en dat verklaart volgens mij de populariteit van de juwelen.

Wil je graag een extra touch geven aan je outfit? Dan kan je bijvoorbeeld meerdere halskettingen of armbanden combineren.

1904146_811272952221709_34338880_n

De prijzen starten vanaf 100 euro en gaan tot 2000 euro. Maar je krijgt zeker waar voor je geld: de juweeltjes zijn gemaakt uit 14 karaats goud, sterling zilver en bezet met echte diamanten.

Niet alleen in Amerika boekt Zoë Chicco succes maar ook internationaal gaat de verkoop goed, al zijn de juwelen bij ons voorlopig enkel te koop bij Rio in Gent.

website van Zoë Chicco.

(tekst: stagiaire Oona Smet)