Wedstrijd: Design your Evoque!

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Wedstrijd: Design your Evoque!

opening website range roverHeb je er ooit al eens van gedroomd om rond te rijden in de auto van jouw dromen? Wellicht wel! Dan is dit je buitenkans om die droom eindelijk waar te maken: Land Rover organiseert een wedstrijd waarbij je kans maakt om rond te rijden in de Range Rover Evoque die je zelf ontworpen hebt.

WAT MOET JE HIERVOOR DOEN?

Download het papieren vouwmodel van de Range Rover Evoque op de website. Je kan ervoor kiezen om je model eerst digitaal te gaan bewerken en om het dan vervolgens uit te printen. Of ben je handiger met knutselmateriaal? Print het model en decoreer het model naar believen. Gebruik nadien de stippellijntjes op het papier om het model in elkaar te knutselen! Neem een leuke foto van jouw ontwerp en upload het op de website van de wedstrijd.

De eerste selectieronde verloopt op 2 manieren: de 10 ontwerpen met de meeste stemmen in de fotogalerij én de 10 beste ontwerpen volgens de jury stoten door naar de volgende ronde! Daarna zal een externe jury een beslissing maken over de 5 modellen die uiteindelijk tegenover elkaar staan in de finale.

WIE ZIT ER IN DE JURY?

Onze webcoördinator Anne Poelmans, styliste Emma Gelaude, design expert Frederic Rozier en journalist/blogger Pierre-Benoît Sepulchren. Chocolatier Dominique Persoone is de voorzitter van het hele panel.

Hieronder het provisoire ontwerp van Anne. (zij neemt uiteraard niet deel aan de wedstrijd). Haar ontwerp is geïnspireerd op het bekende lippenpatroon van ontwerpster Sonia Rykiel.

Dus indien je ook je kans wil wagen, aarzel dan om creatief aan de slag te gaan ! Haast je naar de website, want je kan nog deelnemen van 13 januari tot en met 31 maart 2014! En denk eraan: out of the box-denken is toegestaan!

foto 2

(tekst door stagiaire Oona Smet)