Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 3 Maart 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsSuzy Menkes verovert Vogue, Mary-Kate Olsen is verloofd en Kendall Jenner sluit Givenchy af. In Engeland bereidt prins George zich voor op zijn eerste officiële reis. 

Een front row zonder Suzy Menkes? Het zit er niet aan te komen. De befaamde modejournaliste maakte zopas een kanjer van een promotie en mag zich voortaan internationale Vogue Editor noemen. Dat betekent dat haar beruchte verslagen op zowat alle websites van Vogue komen te staan –in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, China, Rusland, Japan, Duitsland en Spanje. De voorbije 25 jaar maakte Menkes carrière bij de International Herald Tribune. Haar iconische kuif is dus nog lang niet uit het modebeeld weg te slaan.

Wedding bells voor Mary-Kate Olsen. De actrice/ontwerpster heeft zich verloofd met Olivier Sarkozy –de halfbroer van oud-president Nicolas Sarkozy. De twee hebben een relatie sinds 2012, een liefde die klaarblijkelijk het leeftijdsverschil van 17 jaar wist te overwinnen.  Carla Bruni en Mary-Kate Olsen als half-schoonzusjes? Het beloven boeiende kerstdiners te worden ten huize Sarkozy.

We brachten vorige week de fashion week avonturen van Kendall Jenner in beeld, vandaag kunnen we daar een overwinning aan toevoegen. Kim Kardashians halfzusje mocht zondag in Parijs immers het Givenchy defilé afsluiten: haar mode CV blijft groeien. Riccardo Tisci, creatief directeur van het modehuis, is duidelijk nog steeds fan van de reality familie.

Babygeluk ten huize Rossdale-Stefani. Gwen Stefani is vrijdag bevallen van haar derde zoontje, Apollo Bowie Flynn. Bij deze luistert het broertje van Kingston en Zuma naar de naam van een Griekse god.  Iets klassiekers hadden we van het prettig gestoorde gezinnetje niet verwacht.

Alle hens aan dek: prins George gaat op tournee! De 8 maand oude baby zal komende maand zijn moeder en vader vergezellen tijdens een officieel bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland. De reis van drie weken wordt zijn tweede officiële verschijning sinds zijn doopsel enkele maanden geleden. Je bent blijkbaar nooit te jong om te leren...