Dit zijn onze favoriete pop-ups in Knokke

Geüpdatet op 6 augustus 2018 door Isabelle
Dit zijn onze favoriete pop-ups in Knokke

Knokke staat voor zon, zee, strand… én shoppen. De badstad wordt dit seizoen naar jaarlijkse gewoonte overrompeld door een reeks leuke pop-up stores en dit zijn alvast onze favorieten, snel zijn is de boodschap:

1/

JUNGLE SOCIETY

Sexy bikini alert! Jungle Society, het swimwear label van de in Rio geboren Amanda Cortez, wordt volledig in haar geboortestad vervaardigd volgens de Braziliaanse regels van de kunst -als er iets is waarin het land uitmunt, is het volgens de ontwerpster het maken van hyper resistente Ieniemienie bikini’s. Braziliaanse vrouwen leven immers in hun zwemkledij en dus moet het tegen een stootje kunnen.   

De hele zomer open

Zeedijk 728

Knokke-Heist

2/

ODILE JACOBS

Afrikaanse prints onder de Belgische zon. Odile Jacobs, een Brusselse verpleegster met Congolese roots, brengt sinds enkele jaren vrolijke jurken, hemden en rokken. Het silhouet is lekker oversized, de prints ontstonden dankzij traditionele Afrikaanse wax technieken. Origineel en comfortabel boven  je bikini.

Van 20 juli tot en met 20 augustus, open van 10u tot 18u30

Emile Verhaerenlaan 10

8300 Knokke

3/

LABELLOV

Onder het motto “voyage vintage” toert het Antwerpse vintage walhalla Labellov de komende maanden door België. Het doet dat in samenwerking met Essentiel, in wiens winkels het verschillende pop-up shops zal inplanten. Eerste stop is Knokke, waar je vanaf 2 augustus terecht kan om je vintage design tassen en accessoires te laten schatten en door te verkopen, òf om zelf een preloved topstuk te scoren. Of beiden, dan is de cirkel lekker rond.

Van 2 tot en met 15 augustus

Kustlaan 146

4/

CHANEL

Onder het motto "les beiges à la plage" komt Chanel les petits belges tegemoet op het strand van Knokke. In een prachtige pop-up shop kan je terecht voor verschillende make-up collecties (waaronder Les Beiges, Paris-Deauville, Paris-Venice, Paris-Biaritz en Les Eaux de Chanel), de parfums en brillen van het label, die je door een team experts worden voorgesteld. Zien, maar ook testen, want je krijgt de kans de verschillende producten uit te proberen aan de make-up stand, nailbar én in de interactieve photobooth. Dat alles met de voeten in het zand!

Van 30 juli tot en met 19 augustus, open van 11u tot 19u

One Carlton, Zeedijk

749 Knokke-Heist

5/

THE LIST

The List, het pop-up concept dat in heel België uitpakt met tijdelijke concept stores, bestaat ondertussen alweer vijf jaar en strijkt deze zomer neer in Knokke. Je stapt er niet zomaar een schattig boetiekje binnen, wel een indrukwekkend bastion waar je niet om ruimte òf interessante vondsten verlegen zit. Naast een indrukwekkende lijst internationale labels  kan je er ook terecht voor design van eigen bodem: deco van Furnified, de e-bikes van Cowboy, de tassen van Lies Mertens en de biologische skincare van Likami, om er maar een paar te noemen.

In juli en augustus elke dag open van 11u tot 18u

In september elk weekend en maandag

Zeedijk 738

8300 Knokke-Heist

6/

BROWS & BRUSH

Wist je dat je wenkbrauwen sneller groeien in de zomer? Als je aan het begin van de zomer aan een herstelplan voor overplukte wenkbrauwen begint, zal je twee keer sneller het gewenste resultaat bereiken dan in de winter. En omdat een beetje begeleiding daarbij geen kwaad kan, plof je best in de stoel van Brows & Brush neer, een tijdelijke brow bar aan zee. Brein erachter is Naomi De Vries van de Antwerpse Browwaxbar, die samen met jou een plan kan opstellen en je wenkbrauwen van een goede kleur en vorm van voorzien. Je bent er dus in goede handen, de zon zal de rest doen.

Nog tot 9 september

Koningslaan 248

8300 Knokke-Heist

7/

BALI BEACH

Bali is niet alleen een droombestemming voor honeymooners, maar ook de bakermat van everything cool on the beach. Kimono’s, gevlochten tassen, rieten manden en andere kleurrijke accessoires maken er het nationale uniform uit. De pop-up Bali Beach brengt een selectie leuke strandaccessoires voor groot en klein -denk magische zeemeerminstaarten- en trakteert je daarbovenop op verfrissende fruitsijsjes.

Nog open tot en met 31 augustus tussen 10u en 18u

Leopoldlaan 132

8300 Knokke