Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 1 Maart 2014 door ELLE België
Fashion news: wat je vandaag moet weten

colfn

Harrods brengt ode aan Prada, Rihanna blundert in Parijs en Kate Moss gaat opnieuw uit de kleren. Oja, en Gisele Bündchen laat ons eindelijk piepen in haar trouwalbum!

Het wereldbekende warenhuis Harrods in Londen opent in mei een expo ter ere van Prada: Pradasphere. De winkel wordt voor de gelegenheid ondergedompeld in de wondere wereld van Prada. Harrods wil op die manier een eerbetoon brengen aan een van Italië's meest invloedrijke modehuizen. Naast archiefstukken krijg je een exclusieve prêt-à-portercollectie te zien, geïnspireerd door de vele iconische Pradacollecties door de jaren heen. Je zal er niet alleen naar believen kunnen shoppen, maar ook meewerken aan speciale projecten, samenwerkingen en experimenten als onderdeel van de tentoonstelling. Allen daarheen!

Ai. Geen Paris Fashion Week zonder de occasionele modemisser. Gisteren stelde Olivier Rousteing zijn nieuwste collectie voor Balmain voor in Parijs. Rihanna, die onlangs model stond voor de SS14 campagne en dikke maatjes is met Rousteing, kon uiteraard niet ontbreken. Zat ze er nog zo stijlvol bij op de front row, verscheen ze op de afterparty in niet veel meer dan een visnetje (zien we daar een tepelpiercing, Rihanna?!). Onze voorkeur gaat toch naar haar spectaculaire ski-outfits.

Rihanna--Balmain-Paris-Fashion-Show-2014-After-Party--09-720x1056

Kate Moss doet het dan weer allemaal net iets eleganter. Haar prachtige Playboyreeks staat nog vers in ons collectief geheugen gegrift. Meer van dat? Voor het maartnummer van het Franse mannenblad Lui ging ze opnieuw uit de kleren. Geluksvogel van dienst Terry Richardson mocht de beelden vastleggen.

De spanning is eindelijk voorbij! Na vijf jaar wachten laat Gisele Bündchen ons eindelijk een glimp opvangen van haar trouwjurk. Het topmodel postte naar aanleiding van haar vijfde huwelijksverjaardag met Tom Brady een foto op Instagram. Het is het allereerste beeld dat ze publiek maakt - een ware primeur dus! Hoewel we jammergenoeg de jurk niet volledig kunnen zien, vermoeden we dat het om een Dolce & Gabbana-exemplaar gaat.

Stagiaire: Natalia Tjurina