Instant crush: de juwelen van Jennifer Fisher

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Anne Poelmans
Instant crush: de juwelen van Jennifer Fisher

jennifer fisherInstant crush omdat de juwelen mooi zijn vormgegeven, ze toch een tikje stoerheid uitstralen en ze vooral erg uniek ogen.

De Amerikaanse Jennifer Fisher rolde jaren geleden in het designwereldje als styliste voor televisie- en filmproducties. Na tien jaar Hollywood gekleed te hebben, maakte ze in 2005 een verrassende carrièreswitch.

Om de geboorte van haar eerste zoontje te vieren wilde Jennifer graag een uniek juweel dat niet alleen haar persoonlijkheid reflecteerde maar ook makkelijk combineerbaar was. “Wat je zelf doet, doe je beter,” moest ze gedacht hebben en zo creëerde ze haar eerste stuk. Voor Jennifer het goed en wel besefte, maakte ze juwelen voor vrienden en familie en was haar eigen label ‘Jennifer Fisher’ geboren.

De zelf-benoemde juwelendesigner ontwerpt luxueuze kettingen, armbanden, ringen en oorringen en laat zich daarbij door zowat vanalles inspireren - van de Indiaanse cultuur tot skaters. De prachtige juwelen zijn te koop via haar eigen webshop en bij grote retailers als Barneys, Net-A-Porter en Farfetch. Power girls Beyoncé, Rihanna en Emma Stone zijn vaste klant en je kon haar juwelen ook al spotten in Gossip Girl, The Vampire Diairies en de Sex and the City films. Need I say more?

http://jenniferfisherjewelry.com

Hilary Rhoda
Hilary Rhoda is fan
Rita Ora
Rita Ora is fan

Vanaf € 125, shoppen op Net-a-porter.com