By Ti Mo lanceert pop-up store bij Diamanti Per Tutti

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
By Ti Mo lanceert pop-up store bij Diamanti Per Tutti

bytimo_opening

In december vorig jaar opende het juwelenmerk Diamanti Per Tutti voor het eerst zijn eigen pop-up store in hartje Antwerpen. Wat aanvankelijk begon als een tijdelijke boetiek, is uitgegroeid tot een eerste permanente winkel en dit wegens groot succes. Donderdag lanceerden ze hun samenwerking met het Scandinavische label By Ti Mo en ELLE.be mocht erbij zijn. 

"STORE-IN-STORE"

Deze piloot-winkel van Diamanti Per Tutti wil zich vooral profileren als een mode-conceptstore waarbij het eigen label wel voorop staat maar waar er toch ruimte is voor een kruisbestuiving met andere fashionlabels. Het merk By Ti Mo is al langer verkrijgbaar in ons land met een vijftiental verkooppunten, maar het label wou absoluut een pop-up shop openen in België. De flagship store van Diamanti Per Tutti bleek dan ook de geknipte partner hiervoor te zijn.

BY TI MO

Voor bij wie het merk By Ti Mo niet direct een belletje doet rinkelen, hier een korte introductie: By Ti Mo is een Noors kledinglabel dat zich wil distantiëren van andere Scandinavische labels door omheen de trends te gaan werken. Het merk wil zich vooral toeleggen op vintage-geïnspireerde materialen die bovendien ook ecologisch verantwoord zijn.

Wat betreft het samenwerkingsverband met Diamanti Per Tutti, vullen de merken elkaar goed aan. Beide labels weten eenvoud goed te combineren met meer subtiele accenten. De collectie van By Ti Mo voor dit voorjaar voelt heel fris aan, mede door het kleurenpalet dat voornamelijk uit pasteltinten staat: babyroze, muntgroen, zacht oranje en teder beige. Hoewel het merk de trends niet nastreeft, is het label toch niet volledig tendens-vrij, we zien de bloemenprint (en de pastelkleuren zoals vermeld) opduiken in een aantal stuks. Al blijft het wel heel subtiel. Conclusie: een heel uitgepuurde lijn die je zeker al doet dromen van de lente.

De collectie van By Ti Mo hangt vanaf 27 februari tot en met 29 maart in de winkel van Diamanti Per Tutti.

 BTM

BTM

02

BTM

 ATYPISCH INTERIEUR

Ook over het interieur van de winkel valt er ook absoluut iets te schrijven. Bij het binnenstappen van de shop waan je je niet in de klassieke juwelierszaak waar alles heel steriel is uitgestald. Het interieur voelt eigentijds aan met een soort gelatenheid en dat is wat het label ook wil uitstralen naar de klant toe. Het is een atypische combinatie van geestige objecten en ruwe materialen, die de juwelen uit hun conventionele context trekt. Bovendien draagt het concept bij tot het karakter van de winkel en is een bezoekje het zeker meer dan waard. Je vindt er ook andere capsulecollecties, zoals de juwelen van Stephanie Duval, Sofie Valkiers en Six Lee.

De collectie van By Ti Mo hangt vanaf 27 februari tot en met 29 maart in de winkel van Diamanti Per Tutti.

_GD32134-Hersteld

DPT

DPT
Capsulecollectie van Stephanie Duval
DPT
De collectie van Six Lee voor mannen

(verslag & foto's door stagiaire Oona Smet)