Kelly Osbourne voor M.A.C Cosmetics

Geüpdatet op 3 April 2019 door Laure Vandendaele
Kelly Osbourne voor M.A.C Cosmetics

oakley's disruptive by design launch event

Kelly Osbourne én moeder Sharon gaan een collectie voor M.A.C Cosmetics ontwerpen. Dat maakten beide dames via hun Instagram-account bekend. Of de collectie ook bij ons verkrijgbaar zal zijn, is voorlopig nog niet geweten.

Rihanna mag haar biezen pakken want M.A.C Cosmetics is helemaal klaar voor een nieuwe 'celeb-samenwerking'. Het Amerikaanse cosmeticamerk koos ook deze keer niet voor onbesproken muurbloempjes en gaat in zee met Kelly Osbourne én haar moeder Sharon. Moeder en dochter staken de koppen samen voor een capsule-collectie die in juni in de Verenigde Staten in de winkel zal liggen. Wanneer en of de collectie ook bij ons verkrijgbaar zal zijn is voorlopig nog niet bekend.

De dochter van 'Black Sabbath'-frontman Ozzy Osbourne postte enkele dagen geleden een foto van een lippenstift met een pastelpaarse (een knipoog naar haar paarse lokken?) verpakking en ook moeder Osbourne gaf een sneekpeak van een oogschaduwpalette vrij via Instagram. De foto's zijn intussen verwijderd maar M.A.C Cosmetics publiceerde intussen de campagnefoto's om de samenwerking te bevestigen.

instagrammac

 

sharoninstagram