We love: de trouwcollectie van Jimmy Choo

Geüpdatet op 26 Februari 2014 door ELLE België
We love: de trouwcollectie van Jimmy Choo

jimmy choo opening

Begin alvast te fantaseren over jouw ultieme trouwmuiltjes, want hier is de trouwcollectie van Jimmy Choo voor 2014! Er is voor elk bruidje wat wils: van traditioneel ivoor tot glimmend metallic, torenhoge pumps of elegante platte sandaaltjes, eenvoudig of net dat tikkeltje extra. 

In de trouwcollectie van vorig jaar stond het thema 'kant' centraal, dit seizoen mag het iets meer zijn en zien we heel wat schoenen met glitter en glanzend satijn. Met de hand gezette Swarovski-stenen geven de finishing touch. Opvallend is ook dat het merk vooral gekozen heeft voor open schoenen in de nieuwe collectie. Ook de trend van 2014 - de puntschoen - spotten we meermaals.

Ook voor wie liever zijn budget besteed aan een mooie clutch, is er voldoende aanbod. Als bruidje mag je zeker en vast schitteren, dus durf te kiezen voor een tasje in metallic kleur of een clutch bewerkt met glitter steentjes. Aan stijlvolle modellen zal het zeker niet ontbreken, er zijn genoeg toffe pumps om de volledige suite elegant te kleden!

Wij zijn alvast verkocht: Jimmy Choo, I do!

(tekst stagiaire Oona Smet)