#NYFW: de mooiste beautylooks van op de catwalk

Geüpdatet op 21 februari 2018 door Malvine Sevrin en Laure Vandendaele
#NYFW: de mooiste beautylooks van op de catwalk

Het fashion week seizoen is weer in volle vaart. We blikken terug op de strafste beautylooks van morgen die op de catwalk passeerden.

De meeste ogen mogen tijdens de modeweek dan wel op de nieuwe creaties gericht zijn, wij gaan tijdens de hoogdagen van de 'newness' ook de gezichten van de modellen met aandacht in de gaten.

Dit is ons het meest bijgebleven tijdens de modeweek van New York.

#1. Smokey eyes

De smokey komt seizoen na seizoen terug, telkens in een iets andere versie. Door met een vloeibare oogschaduw met een metallic finish te werken, geven je de klassieke smokey eye een glamoureuze toets. Bij Carolina Herrera was de oogmake-up meer chic van rock door het gebruik van subtiel glanzende paarse tinten. Bij Tom Ford zorgde een glinsterende zwarte eyeliner voor een extra intense, zwoele blik.

 

De beautyvideo van vandaag :
10 SPORTEN VOOR EEN FANTASTISCH LICHAAM
#2. Het betere vlechtwerk

De braid game blijft ook volgend seizoen strong. (bekijk even dit trendrapport voor meer kapselinspiratie) Strak ingevlochten of als een harige kroon over het hoofd gedrapeerd, het experimenteren kan beginnen!

1/

#3. Bright eyes

Felle kleuren kan je gerust ook in de winter dragen. Christian Siriano stuurde de modellen met fuchsiaroze oogleden en felblauwe eyeliner de catwalk op. We kunnen hem geen ongelijk geven, de donkerste maanden van het jaar kunnen nu eenmaal wel wat kleur gebruiken.

#NYFW: de mooiste beautylooks van op de catwalk - 6
Christian Siriano

2/

#4. De scheiding en losse krul combo

Vrouwelijk en elegant, gesofisticeerd en casual, bij Pamella Roland werd het beste van twee stijlen in een kapsel gecombineerd.

#NYFW: de mooiste beautylooks van op de catwalk - 7

Bekijk hier nog meer kapsels met een scheiding

3/

#5. No make-up 2.0

Bij Oscar de la Renta werd de make-up zondag subtiel aangebracht dat je op het eerste gezicht van een 'no make-uplook' zou kunnen spreken. Een zachte, glinsterende oogschaduw en een transparante gloss zorgen voor subtiele accenten. Zelfs bij een 'no make-uplook' komt hier en daar wel een druppeltje foundation aan te pas. Ontdek hier onze 6 favoriete producten van het moment.

#NYFW: de mooiste beautylooks van op de catwalk - 8

4/
#6. Fancy speldjes

Speldjes zijn heus niet enkel voor kleine meisjes. Zadig & Votaire koos voor een variant met glinsterende strass-steentjes en voegde er voor de volledigheid nog een pluim aan toe. We like! Pas wel op dat je je schuifspeldjes niet verkeerd gebruikt.

#NYFW: de mooiste beautylooks van op de catwalk - 9