Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 25 Februari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Jennifer Lawrence stopt met acteren! 

Jennifer Lawrence geeft er de brui aan, eventjes toch. Dat laat producer Harvey Weinstein weten, die met haar werkte op de set van Silver Linings Playbook en toen al waarschuwde voor een te drukke agenda. Sinds ze in 2010 doorbrak, rijgde Lawrence maar liefst 13 films aaneen en dat begint zijn tol te eisen. Een welverdiend sabbatjaar dus, we zijn nu al benieuwd naar haar comeback keuzes.

Terry Richardson heeft opnieuw een brave ster in zijn netten weten te strikken. Deze keer kreeg Glee's Lea Michele zijn welbekende sekspoes make-over. De actrice liet zich door Richardson fotograferen voor het maartnummer van V Magazine, een shoot die definitief met haar politiek correcte imago breekt. Al zijn de beelden minder aangebrand dan de gewoonlijke Uncle Terry shoot, voor Michele gaat het duidelijk om een nieuwe weg.

Tinder haters/lovers, zet je schrap! De populaire date app krijgt er een bijzonder ondeugend broertje bij: 3nder, een hulpje in je zoektocht naar het perfecte trio. Waar Tinder eenzame zieltjes wil koppelen, heeft deze app drukker bevolkte dates voor ogen. “Voor alle swingers, nieuwsgierigen én ervaren trio lovers,” klinkt het officieel. Bedoeling is “de samenleving open te stellen voor deze vorm van liefde, die net als homoseksualiteit wordt gediscrimineerd.” Dat weten we dan ook weer.

Het twerken met jonge deernes heeft dan toch voor barsten gezorgd. Robin Thicke, die zich vorig jaar in de nesten werkte met een iets te stomend optreden met Miley Cyrus, gaat scheiden. De zanger en zijn vrouw Paula Atton gaan na negen jaar huwelijk en een relatie van bijna twintig jaar uit elkaar. Doodzonde.