Beauty webshop: ethische cosmetica bij Discover & Try

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Beauty webshop: ethische cosmetica bij Discover & Try

discvOp zoek naar een beautyproducten, aangepast aan jouw specifieke noden, maar kom je in de gemiddelde parfumerie niet aan je trekken? Misschien moet je een kijkje nemen op Discover & Try. 

Het principe? De Belgische Dominique Derwa verzamelt in zijn gloednieuwe webshop een zestal onbekende labels. Stuk voor stuk lokale en ethische bedrijfjes, elk met hun eigen specialisatie. Of het nu om haar, huid, parfum of ogen gaat: er is voor elk wat wils.

Om zeker te zijn dat die “wils” ook op jou van toepassing is, kan je het Discover principe gebruiken. Op de website kan je per label een  discovery box (12,99€) bestellen. De doos ligt binnen enkele dagen in brievenbus en bevat testers van een bepaald verzorgingsprogramma. Tevreden? Bestel via de site de volledige producten. Toch niet overtuigd? Je gaf maar een luttele 13€ uit en kan de staaltjes uitdelen aan andere geïnteresseerden.

Gedaan met verspilling dus en crèmes die in je badkamer staan te verloederen.

discov-n-10bBovenaan op mijn "te testen" lijstje: de producten van Talika, tijdens de Tweede Wereldoorlog per ongeluk tot stand gekomen. Een dokter ontwikkelde een zalf om brandwonden te genezen, maar ontdekte al gauw een bijzonder fijn neveneffect: zijn patiënten kregen in een mum van tijd langere wimpers...