Dit waren de (modieuze) hoogtepunten van de Grammy Awards 2018

Geüpdatet op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Dit waren de (modieuze) hoogtepunten van de Grammy Awards 2018NEW YORK, NY - JANUARY 28: Recording artists Lady Gaga and Mark Ronson perform onstage during the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Vorige nacht vond de zestigste editie van de Grammy Awards plaats in Madison Square Garden te New York. De awardshow kende dit jaar heel wat (fashionable) hoogtepunten. We zetten alle momenten op een rijtje.

Het gebeurt niet vaak dat we jaloers zijn op een zesjarige, maar Blue Ivy, dochter van powerkoppel Jay Z en Beyonce stal de show op de Grammy's. Kan ook niet anders met zo'n coole ouders, denken we dan. #youcantsitwithus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rihanna zorgde voor een wel heel erg steamy optreden toen ze haar befaamde dansmoves bovenhaalde, tijdens een optreden samen met Bryson Tiller en Dj Khaled.

https://twitter.com/pinklionheart/status/957843028726702080

Op modevlak gooide Lady Gaga dan weer hoge ogen. We waren niet enkel onder de indruk van haar rodeloperoutfit met gigantische sleep én ingenieus kapsel. Ook deze glamoureuze witte jurk, die ze droeg tijdens haar performance van Jeanne, was jaloersmakend mooi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Couple goals dachten we dan weer bij het zien van Katie Holmes en Jamie Foxx, die voor het eerst hun relatie echt in de kijker zetten. Naar het schijnt zijn de tortelduifjes al sinds 2013 een setje, maar pas vorige nacht kwamen ze echt als koppel naar buiten.

Op muziekvlak - want daar draait het natuurlijk allemaal om - was zanger Bruno Mars, de grote winnaar. Hij wist zomaar eventjes alle zes zijn nominaties te verzilveren, waaronder 'Best Album', 'Best record' en 'Best Song'.

Benieuwd naar de outfitkeuzes van je favoriete artiesten? Hier vind je een overzicht van de mooiste rode loperlooks! De witte roos die je vaak ziet verschijnen, verwijst naar de Time's Up-beweging, die vrouwenrechten steunt.

Celeb looks