Kim Kardashian West maakt naam dochtertje bekend

Gepubliceerd op 19 January 2018 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian West maakt naam dochtertje bekend

Kim Kardashian en Kanye West werden eerder deze maand ouders van een derde kindje. De 37-jarige reality ster maakte de naam van hun nieuwe dochtertje zonet bekend.

Kardashian deelde eerder vandaag via sociale media een foto met daarop 'Chicago West'. Dat zijn twee lettergrepen meer dan wat we van de Kardashian-Wests gewoon zijn. Zij hielden het in het verleden simpel en kozen met North en Saint steeds voor korte namen. Kim vertelde eerder aan talkshowpresentatrice Ellen dat ze ook deze keer een korte naam uitzochten. Hoewel op het paspoort van het meisje 'Chicago' zal staan, zullen haar ouders haar met het korte 'Chi' aanspreken. Dat maakte Kim duidelijk toen ze de tweet 'North, Saint & Chi' de wereld instuurde. De naam wordt als 'shy' uitgesproken.

Kim Kardashian West maakt naam dochtertje bekend - 1

Eerbetoon

Volgens de Amerikaanse website TMZ is de baby vernoemd naar de stad waar haar rappende vader opgroeide. West maakte in het verleden 'Homecoming' over de Amerikaanse stad waar hij als 3-jarig jongetje naar verhuisde.  Het nummer begint met "And you say Chi city! Chi city! Chi city!", waarbij de 'chi' voor 'Chicago' staat.

Chi kwam op 15 januari via een surrogaatmoeder ter wereld. Door complicaties tijdens haar eerdere zwangerschappen zou een derde bevalling Kim mogelijks fataal geworden zijn. Ook Kims zus Khloé is in verwachting van een eerste kindje. Sinds oktober gonst het ook van de geruchten dat de jongste zus Kylie Jenner in verwachting zou zijn, maar dat nieuws werd nog niet bevestigd.

Welcome to the world, Chi! Nu is het enkel nog wachten op een eerste foto!